İstanbul Anadolu Yakası’ndan Şanlıurfa’ya Nakliye Firmaları

Evden eve nakliyat gerçekleştiren, İstanbul Anadolu Yakası’ndan Şanlıurfa’ya giden firmalar
İstanbul Anadolu Yakası’ndan Şanlıurfa’ya Nakliye Firmaları

Günümüzde, özellikle büyük şehirlerde, taşınma işlemi her daim sıkıntı yaratmaktadır. Ev, ofis vb. malzemeleri taşımak isteyen kişiler ya da kuruluşlar bu işlemin hızlı, sıkıntısız ve güvenilir tamamlanmasını istemektedir. İstanbul Avrupa Yakası’ndan Şanlıurfa’ya giden önemli nakliye firmalarını sizler için araştırdık

Yöntaş Taşımacılık

Yöntaş Taşımacılık, İstanbul Anadolu Yakası’ndan Şanlıurfa’ya çok uzun yıllardır taşımacılık yapan firmadır. Şanlıurfa’ya göndermek istediğiniz malzemelerinizi kapınızdan alıp belirtilen adresi hızlı ve güvenilir şekilde götürme imkanı sağlamaktadır. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında iki farklı bürosu bulunan firma Şanlıurfa’da da büyük bir prestije sahiptir.

Adres: Ferhatpaşa mah. 47 sk. no:30/1 Ataşehir /İSTANBUL

Tel: 0216 471 52 91 - 92

[email protected]

Temiz Nakliyat

temiz nakliyat

‘’81 ile hizmet götürüyoruz’’ sloganı ile hareket eden firma, müşterinin taleplerini yerine getirme düşüncesiyle hareket edip, İstanbul Anadolu Yakası’ndan Şanlıurfa’ya güvenilir, hızlı ve depolama işlemi ile faaliyet göstermektedir. Ev, ofis, parça eşya, ağır yük vb. malzemeleri büyük filosu ile beraber sorunsuz şekilde belirtilen adrese teslim edip istenilirse yerleştirme işini de görevlileri halletmektedir.

Tel: 0537 352 4365 - 0537 352 4365

Fax: 0537 352 4365

[email protected]

Tepe Nakliyat

tepe nakliyat

İstanbul Anadolu Yakası’ndan Şanlıurfa’ya ve bunun yanı sıra Türkiye’nin her yerine güvenilir ve ucuz şekilde nakliye gerçekleştirmek isteyenlerin adresi. Ev, ofis vb. eşyaların taşınmasının yanında bu eşyaların istenildiği zaman depolanması görevini de üstlenmektedir. Her boyuta uygun taşıma araçları da bulunmaktadır.

Adres: İçerenköy Mah. Karslı Ahmet Cad. Ahmet Tarık Sk.(1.Aydınlık Sk.) Hakkıoğlu Apt. No:13/B

Ataşehir / İstanbul

Tel: 444 5 906

[email protected]

Real Nakliyat

real.jpg

Türkiye’de güvenilir firma özelliğini taşıyan şirketlerin başında gelen Real Nakliyat, İstanbul Anadolu Yakası’ndan Şanlıurfa’ya ve Türkiye’nin her yerine hizmet sunmaktadır.

Tel: 0535 746 95 95

[email protected]

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.