İstanbul Anadolu Yakası’nda Tunceli’ye Nakliye Şirketleri

Evden eve nakliye işlemleri herkes için büyük sıkıntılar yaratıyor. Bu sıkıntılarınızı ortadan kaldırmak için İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan firmaları sizler için inceledik.
İstanbul Anadolu Yakası’nda Tunceli’ye Nakliye Şirketleri

İstanbul Anadolu Yakası’ndan Tunceli’ye gerçekleştirmek istediğiniz en güvenilir nakliye firmalarını aşağıda derledik.

Tepe Nakliyat

tepe nakliyat

İstanbul Anadolu Yakası’ndan Tunceli’ye ve bunun yanında Türkiye’nin her yerine güvenilir ve ucuz şekilde nakliye gerçekleştirmek isteyenlerin adresi. Ev, ofis vb. eşyaların taşınmasının yanında bu eşyaların istenildiği zaman depolanıp anlaşılan tarihte adrese teslim edilir. Her boyuta uygun taşıma araçları da bulunmaktadır.

Adres: İçerenköy Mah. Karslı Ahmet Cad. Ahmet Tarık Sk.(1.Aydınlık Sk.) Hakkıoğlu Apt. No:13/B Ataşehir / İstanbul

Tel: 444 5 906

[email protected]

 

Real Nakliyat

İstanbul’daki tüm semtlere, Tunceli’ye ve bununlar beraber tüm Türkiye’ye evden eve taşımacılık yapan firmadır. Evden eve nakliyat, parça taşıma, ağır yük taşıma ve küçük araç organizayonlarını gerçekleştiren filoya sahiptir. 7-24 aranabilen çağrı merkezi bulunmaktadır.

Ana Adres: Seyidnizam Mah. Şehir Er Ramazan Kirman Sok. No:64 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Tel: 0535 746 95 95

[email protected]

 

Rıfatoğlu Nakliyat

rifatoglu nakliyat

İstanbul üzerinden Türkiye’nin her bölgesine ofis, ev, dükkân, müzik aletleri, fuar eşyaları gibi malzemeleri taşıyan firmadır. Taşımacılıkla beraber eşyaların depolanmasında ve güvenli bir yerde bekletilme hizmeti verilmektedir. ‘’ Müşterilerimizi pozitif görüşleri bizim için önemlidir’’ sloganı ile hareket etmektedir.

Adres: İnönü Mah. Kayışdağı Cad. Zümrüt Sok. No:2/5 Ataşehir/ İSTANBUL

Tel: 0216 574 32 64

[email protected]

 

İstanbul Trans Nakliyat

istanbul trans nakliyat

İstanbul Anadolu Yakası’ndan Tunceli’ye nakliye işlemini gerçekleştiren nadir firmalardan biri olan İstanbul Trans Nakliyat, her türlü nakliye işlemlerini gerçekleştiren ve talepler doğrultusunda hareket eden bir yapıya sahiptir. İstanbul’un Anadolu Yakası’nın birçok semtinde büroları bulunmaktadır.

Ana Bina Adres: Seyit Nizam Mah. Şehit İsmet Çavuş Sok. No:70 Zeytinburnu/ İSTANBUL

Tel: 0532 726 92 59

[email protected]

 

Temiz Nakliyat

temiz nakliyat şehir içi

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, istediğiniz yere nakliye işlemini gerçekleştiren firma, İstanbul Anadolu Yakası’ndan Tunceli’ye temiz ve güvenilir şekilde hizmet vermektedir. Hız, güven ve sadakat ile taşımacılık hizmetlerinin standartlarını zorlayan firma sloganı ile hareket etmektedir.

Türkiye’nin 81 ilinde Şubemiz Bulunmaktadır

Tel: 0537 352 4365 - 0537 352 4365

[email protected]

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.