İstanbul Anadolu Yakası’nda Trabzon’a Nakliye Şirketleri

Evden eve nakliyatın gerçekleşmesi günümüzde artık önemli sıkıntıların başında gelmektedir. Bununla beraber ortaya çıkan ve güvenli taşımacılığın gerçekleşmesi sağlayan İstanbul Anadolu Yakası'ndaki firmaları sizler için inceledik.
İstanbul Anadolu Yakası’nda Trabzon’a Nakliye Şirketleri

İstanbul Anadolu Yakası’ndan, Türkiye’nin bütün bölge ve illerine güvenli şekilde taşımacılık yapan firmalar haberimizde…

Oruçoğlu Nakliyat

oruçoğlu nakliyat

İstanbul’un Anadolu Yakası’ndan Türkiye’nin her şehrine evden eve nakliyat gerçekleştiren Oruçoğlu, bunu dışında herhangi bir sebepten dolayı eşyaları depolamak isterseniz size bu fırsatı da vermektedir.

Adres: Fenerbahçe Mahallesi Erguvan Sokak No: 18 Kadıköy / İstanbul

Çağrı Merkezi: 444 4 165

[email protected]


Elmas Nakliyat

elmas nakliyat

Elmas Nakliyat, İstanbul’da evden eve ve İstanbul’dan ülkenin diğer tüm şehirlerine söz verilen günde ve saatte müşterinin isteklerine göre taşımayı gerçekleştiren firmadır. Taşıma sırasında malların güvenliği için sigortalama özelliği ile güven sağlamaktadır. Ev, ofis, işyeri, kasa, müzik aletleri vb. malların taşınmasında hizmetinizdedir.

Adres: Maltepe Merkez Bağdat Caddesi No:12 (Eski PTT Pasajı) İstanbul / Türkiye

Tel: 0216 427 82 80 - 0242 427 47 73

[email protected]


Tepe Nakliyat

tepe nakliyat firması

Tepe Nakliyat ile İstanbul Anadolu Yakası’ndan Trabzon’a ekonomik fiyatlar ile küçük parça eşya taşıma hizmeti vermektedir. Taşınacak eşyalar evden ambalajlanıp istenilen tarihte istenilen yere güvenli bir şekilde yerleştirmektedir.

Adres: İçerenköy Mah. Karslı Ahmet Cad. Ahmet Tarık Sk.(1.Aydınlık Sk.) Hakkıoğlu Apt. No:13/B Ataşehir / İstanbul

Tel: 444 5 906

[email protected]


Biçer Nakliyat

Merkez bölgesi İstanbul Anadolu Yakası olan ve sloganı ‘’ İşimiz imzamızdır ‘’ olan Biçer nakliyat, 80 noktada çağrı merkezi bulunan ve 5000 üzerinde araç bütünlüğüyle Türkiye’nin her yerine taşımacılık gerçekleştirmektedir. Taşınan malların kilosuna göre hızlı bir nakliye işlemi gerçekleştirilmektedir.

Adres: İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir

Tel: 0532 400 16 90

[email protected]


Timuroğlu Nakliyat

timuroglu nakliyat ve taşımacılık

İstanbul Anadolu Yakası’ndan Türkiye’nin her yerine nakliye işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz Timuroğlu Nakliyat, hem evden eve hem de şehirler arası çalışmaktadır. Taşımacılıkta sadece ev ve ofis değil, aynı zamanda büyük organizasyonlar kullanılacak aletlerinden taşımacılığını gerçekleştirebilmektedir.

Adres: Yalı Mah. Fevzi Çakmak Cad. Albayrak Apt. No:4 D:3 Maltepe-İSTANBUL

Tel: 0850 800-13-62

Cep: 0532 700-67-94

[email protected]

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.