İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Tamircileri

İşte, İstanbul Anadolu Yakası’nın bazı semtlerinden hizmet veren elektrik, tesisat tamircileri…
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Tamircileri

Elektrik arızası herkesin başına gelebilecek sorunların başında gelmektedir. Bu arızalar bazen öyle bir durumda karşımıza çıkar ki, elimiz ayağımız bağlanmış gibi olur. Eğer elektrik ya da tesisat arızlarından anlamıyorsak en büyük destekçilerimiz elektrik arıza tamir, servis ve montaj işlerini yapan ustalardır.

Anadolu Yakası’ndaki elektrik arıza ve tamir alanında hizmet veren ve birçoğu 7/24 çalışan dükkanlardan bazılarını bizler için listeledik. Sizde, İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Kadıköy, Üsküdar, Maltepe vs. semtlerde hizmet veren elektrik tamir, arıza ve montaj ustalarına (dükkanlarına) ulaşabilirsiniz.

İşte, İstanbul Anadolu Yakası elektrik arıza tamir ustaları (dükkanları) ve iletişim bilgileri…

elektrik arıza onarım istanbul anadolu yakası


İstanbul 7/24 Elektrik Usta Servisi

İstanbul Anadolu Yakası başta olmak üzere Avrupa Yakası’nda elektrik arıza, tamir ve montaj hizmeti vermektedir. Bünyesinde çalışan personel kapasitesi, en hızlı şekilde elektrik arızalarına müdahale eden, kesin hızlı ve güvenli çözümler sunabilen yapıdadır.

İstanbul’da 7-24 hizmet veren elektrik ustası, Her türlü tamir - tadilat, bakım - onarım, tesisat kurulum, elektrik malzemeleri temini, dekarasyon, fuar stand kurulum işleriniz usta ve deneyimli ekibiyle kısa sürede çözüme kavuşturmaktadır.

Şirketin Telefon Numarası: 0536 636 60 26

İstanbul 7-24 Elektrik Usta Servisi Adres: Şirketin, İstanbul Avrupa Yakası ve İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet noktaları yer almaktadır. Web sitesi üzerinden ya da telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


Umut Elektrik ( Kadıköy Elektrik Ustası)

İstanbul Anadolu Yakası’nda elektrik tamir, arıza ve montaj hizmeti veren Umut Elektrik, 7 /24 hizmet verme prensibi ile çalışmaktadır. Kadıköy Elektrik Ustası; Kadıköy bölgesinde bulunan tüm mahallelere 7/24 elektrik arıza çözümleri sunmak için 2014 yılında faaliyete girmiştir.

Uygun fiyatlara hızlı ve profesyonel hizmet sunma ilkesiyle sizlerin güvenini kazanarak referansları ile yeni referanslar edinmek işletmenin ilkeleri arasında yer almaktadır.

Başta, Hasanpaşa, Rasimpaşa, Osmanağa, Caferağa ve Fikirtepe olmak üzere bütün Kadıköy’e hizmet vermektedir.

Şirketin Telefon Numarası: 0532 471 70 08


7/24 Elektrik Tamircisi

İstanbul Anadolu Yakası başta olmak üzere bütün İstanbul’a hizmet veren şirkette Uydu kurulum, internet arızaları, data arızaları, kablo arızaları ve kamera sistemi arızları gibi sorunların hepsine çözüm bulmaktadır.

Elektrik Tamircisi 2002 yılında Bakırköy’de kurulan bir şirkettir. Bünyesinde birçok serbest elektrik tamircisi yer almaktadır. Resmi tatillerde bile çalışan bu şirkete 7-24 erişim sağlayabilirsiniz.

Şirketin Telefon Numarası: 0533 022 52 46


Kadıköy Elektrik Tamircisi

Anadolu Yakası’nda Kadıköy başta olmak üzere birçok bölgede hizmet veren ve 7-24 çalışma prensibiyle hareket eden elektiriktamircisi.com Kadıköy Servisi olarak sizlerden gelen arıza taleplerine en kısa sürede cevap vermektedir. Kadıköy Servisi İstanbul bölgelerinin tüm semtlerinde hizmet vermektedir. Kaliteli hizmet anlayışımızla başarı bizim için hep bir üstünlük olmuştur ve olmaya devam etmektedir.

Şirketin Telefon Numarası: 0532 597 96 26        


Üsküdar Elektrikçi / Ümit Usta

Arandığı zaman kolaylıkla bulunabilecek bir elektrik firması sayesinde bütün sorunlar kısa bir zamanda çözülebilir. Firmamız ise bu adreslerden biri olarak her zaman kaliteli hizmetlerine devam etmektedir. Elektrik hakkında her geçen gün kendini güncelleyerek sorunlara kesin çözümler bulmaya çalışmaktadır. Elektriğin kullanım alanları birbirinden farklı olduğu için hemen her alanda bilgisi olan çalışanları ile hizmet veren bu adreste müşteri memnuniyeti esas alınmaktadır. Elektrik montajından arızalara kadar hemen her alanda bu adresi arayabilirsiniz.

Şirketin Telefon Numarası: 0532 716 01 36

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.