İsmet Berkan Kimdir

Gazeteci ve yazar 10 Haziran 1964 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.
İsmet Berkan Kimdir

İsmet Berkan Biyografisi

İsmet Berkan, klasik eğitimini sürdürdüğü sırada henüz 16 yaşındayken Cumhuriyet Gazetesi’nde çalışmaya başladı. Sonrasında Türkiye'nin Gazetecilik Enstitüsü’nden mezun olarak gazeteci oldu.

1978 yılında resmen başladığı Cumhuriyet Gazetesi kariyerine 1991 yılına kadar devam etti. Bu süre içerisinde spor muhabirliği, sayfa sekreterliği ve yayınlanan eklerin editörlüğünü yaptı.

ismet berkan gazeteci

Gazetede çalışırken, aynı zamanda dergi editörlüğüne de adım attı ve kısa zaman sonra Para dergisinde genel yayın yönetmeni yaptı.

Cumhuriyet Gazetesi’nden ayrıldıktan sonra bir sonraki durağı Hürriyet Gazetesi’nde çalıştı. Sonraki yıllarda ise Posta ve Radikal gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Radikal Gazetesi’nde genel yayın yönetmenliğine kadar çıkartıldı. 2010 yılında Radikal Gazetesi’nden istifa etti.

İsmet Berkan, yayın hayatına Hürriyet Gazetesi’nde devam etmektedir.

İsmet Berkan, Gezi Parkı olayların Kabataş soruşturmasında ortaya attığı iddiaların yanlış olduğunu kabul edip büyük tepki toplamıştır.

İsmet Berkan, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.