İsmail Taş Kimdir? & Hakkında Bilgi

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında il ve ilçe teşkilatlarında yer alan İsmail Taş hakkında tüm merak edilenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte İsmail Taş'ın biyografisi!
İsmail Taş Kimdir? & Hakkında Bilgi

İsmail Taş Biyografisi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Erzincan adayı ilan edildi. 140 kişinin bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi aday listesinden İsmail Taş, Erzincan ili adayı olarak belirlendi. CHP Bakırköy Belediye Meclis Üyeliği ve Encümen Başkanlığı yapan Taş, Erzincan Belediye Başkan adayı oldu.


İsmail Taş Kimdir?

1966 yılında dünyaya gelmiş olan İsmail Taş, Erzincan ilinin Tercan ilçesine bağlı Doluca köyündendir. Erzincan ilinde bulunan Tercan Yatılı Bölge Okulu’nda ilk ve orta öğretimini tamamladı. 1991 yılında Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nden lisans diplomasını aldı. Yüksek lisans tezi olarak Beykent Üniversitesi’nin fen bilimleri enstitüsünde yer alan iç mimarlık alanında aldı. Tez konusu ise; İstanbul’da endüstriyel yapıların yeniden yapılanması çalışmasıydı. Askerlik hizmetini hava harp okullarının inşaat daire başkanlığı bölümünde teğmen olarak gerçekleştirdi.


İsmail Taş ve İş Hayatı

İsmail TAŞ’ın iş hayatına atıldığı ilk sektörler inşaat ve mimarlık oldu. Bu alanda hizmet veren Formist İnşaat, Form Yapı Tasarım ve Mekansal Planlama ve Proje Ofisi firmalarında belirli bir süre yöneticilik hizmeti verdi.


İsmail Taş Siyaset Hayatı

Siyaset ile tanışması 2011 yılında olan İsmail Taş, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında il ve ilçe teşkilatlarında yer aldı. Bu kapsamda, meclis üyeliği, encümen başkanlığı, imar ve kalkınma komisyon başkanlığı ve başkan yardımcılığı görevlerinde aktif olarak rol aldı. Birçok projede, özellikle altyapı, harita ve sanat komisyonlarında aktif olarak hizmet verdi ve aldığı görevleri yerine getirerek özel projelere imzasını attı. Sayısız sosyal projede adı geçen İsmail Taş, özellikle yerel sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde oldu. Yöneticilik yaptığı kuruluşlardan bazıları arasında Erzincan Sanayi ve İş Adamları Derneği, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ve Erzincan Dernekler Platformu yer alır. Erzincan CHP Belediye Başkan Adaylığına önerilen İsmail Taş, evli ve kız çocuk babasıdır.

Önerilen İçerik;

CHP Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.