İsmail Ege Şaşmaz Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Güneşi Beklerken isimli dizi ile geçen İsmail Ege Şaşmaz, 13 Kasım 1993’te Manisa’da dünyaya geldi.
İsmail Ege Şaşmaz Kimdir

İsmail Ege Şaşmaz Biyografisi

Manisa’da dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, oyunculukla ilk kez okul tiyatrolarıyla tanıştı. Uzun süre Manisa’da yaşadıktan sonra oyunculuk için bir adamı attı ve İstanbul’a yerleşti. İlk zamanlar birkaç reklamda yer aldı. Güneşi Beklerken isimli diziden aldığı teklifle yıldızı parladı. Dizide canlandırdığı Barış karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu, uzun süre Eda Topçuoğlu ile birlikte anıldı. 

2013’te ilk kez kamera karşısına Güneşi Beklerken isimli dizi ile geçen İsmail Ege Şaşmaz, dizide Barış karakterini canlandırdı. Aynı adama aşık olan Demet ve Jale yaşanılan tüm kötü anılardan sonra uzun yıllar görüşmemişlerdir. Yılar sonra Demet’in kızı Zeynep nedeniyle bir araya gelen Demet, Jale ve Cihan’ı bir sürpriz bekler. Yayınlandığı dönemin sevilen gençlik dizilerinden biri olan Güneşi Beklerken’de, Kerem Bursin, Hande Doğandemirler, Ebru Aykaç, Emre Kınay ve Gökçe Yanardağ yer aldı. 

ege3.jpg

Güneşi Beklerken isimli dizide başarılı bir performans sergiledikten sonra oyunculuk teklifleri almaya devam eden genç oyuncu, 2015’te Günebakan isimli dizide rol aldı. Ekonomik zorluklar çeken Reşat isimli bir adam, kendi işlerini yoluna koymak için kızını feda etmeye çalışır fakat oğlu bu duruma engel olmak için kendi aşkını feda eder ve işler iyice karışır. Küçük bir sahil kasabasında yaşanan olayları anlatan dizinin başrollerinde ise İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Papuçcuoğlu, Asuman Dabak ve Bülent Çolak yer aldı. 

İsmail Ege Şaşmaz, daha sonra ise Serçe Sarayı isimli dizide yer aldı. Dizi, kocasının ölümünden sonra yıllarca aldatıldığını öğrenen bir kadının daha sonra yaşadıklarını ve gençlik aşkına yeniden aşık olmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, İsmail Ege Şaşmaz, Ozan Akbaba ve İlayda Alişan yer aldı. 

TRT’de başlayacak olan Lise Devriyesi adlı televizyon dizisinin boş rolünde yer alan Ege Şaşmaz, Fırat Soyer karakterini canlandıracak.

Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Lise Devriyesi- 2017
  • Serçe Sarayı -2015
  • Günebakan -2015
  • Güneşi Beklerken -2013

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum