Işık Açık Uyumak İsteyeceğiniz 10 Hayaletli Otel

Korku hikayelerinin en önemli unsurlarından biri hayaletlerdir. Hele ki bir eve ya da bir otele sahip çıkan hayaletler yok mu! Duyduğumuzda bile tüylerimizi ürpertir. İşte hayalet hikayesi olan lanetli 10 otel...
Işık Açık Uyumak İsteyeceğiniz 10 Hayaletli Otel

İnsan korkuya hep merak duymuştur. Hele ki korku hikayelerine...

Perili köşkler, perili evler, hayaletli binalar... Misafirlerin ilginç sesler duyup, korkunç olaylar yaşadığı oteller... Bu içerik tüylerinizi ürpertmek için!

İşte karşınızda lanetli olduğu düşünülen 10 hayaletli otelin hikayesi...

1. The Fairmont Banff Springs, Banff, AB

Düğün gününde, Fairmont Banff'ta evlenen bir gelin, otelin mermer merdiveninden inerken düşerek öldü. Neden düştüğü tartışılırken, otel çalışanları ve ziyaretçileri o zamandan beri onun yukarıdan aşağıya merdivenden inip durduğunu söyler. İnsanlar onu, hiç yapamadığı ilk dansı için balo salonunda beklerken gördüğünü bile söyledi. O bir Kanada efsanesi…

hayaletotel.jpg


2. Omni Shoreham, Washington, D.C.

Bu otelin bir avuç misafir tarafından kontrol edildiği söyleniyor. En göze çarpan şey, yönetici kahya Juliette Brown'un bir sabah hastalanmasıydı. Telefona ulaştığı zaman, doğal sebeplerden öldüğü öne sürüldü. Teknisyen onun sarkan elini keşfetti. Bazıları, odada hiç kimse olmasa da, kat arabalarının hareket ettirildiğini, titrek ışıkların belirdiğini, serin esintilerin ortaya çıktığını ve gürültüler duyduğunu söyledi.

hayaletotel-001.jpg


3. The Marshall House, Savannah, GA

Marshall Evi eskiden İç Savaş sırasında bir hastane, daha sonra sarı humma salgınları sırasında bir sağlık odasıydı. Kendiliğinden kapanan musluklar ve koridorun altından geçen çocukların sesleri gibi söylentiler var.

hayaletotel-002.jpg


4. The Mizpah, Tonopah, NV

Hikaye, 20. yüzyılın başlarında otelin yatılı çalışan fahişesinin odasında eski bir aşık tarafından boğularak öldürülmesiyle başlar. Kızıl Leydi olarak bilinir. Bir ürpertici inceleme şöyle diyor: "Dördüncü kata çıktık, kimsenin olmadığı kapalı bir otel odasının kapısının ardından sesler duydum: Sesi orta yaşlı bir kadınınki ,belki 1800'lü yılların sonunda orada öldürülen kadınla aynı. "

hayaletotel-004.jpg


5. Casablanca Inn, St. Augustine, FL

Casablanca Han, 1914 yılında yaptırılmıştır. Hanın operatörü pencereden bir feneri sallayarak, yasalara aykırı alkol getirmek için gemilere sinyal gönderirdi. Feneri sallayarak, koridorlarda yukarı ve aşağı doğru yürümeye devam ettiği hâlâ söyleniyor. Bundan bahseden bir konuk, "Tuhaf şeyler ilk gecemizde başlıyordu, fişten çekildikten sonra açıp kapatan bir ışık gibi" diye anlatıyor.

hayaletotel-005.jpg


6. The Queen Anne Hotel, San Francisco, CA

1890'da bir maden işletmecisi milyoner bir kız okulu kurdu. Başkan olarak metresi Mary Lake'i atadı. Okul binası maddi sebeplerden dolayı kapatıldı ve şimdi bir otel. Bununla birlikte, 127 yıl sonra bile, Mary Lake’in mobilya ve giysileri yeniden düzenleyerek orada olduğu söyleniyor. Bir ziyaretçi, "Yattık ve sonra üzerimizden gelen sesler (mobilya hareketleri ve ayak sesleri) ile uyandığımızda biraz korktuk, en üst kattaydık" diyor.

hayaletotel-007.jpg


7. Francis Marion, Charleston, SC

1924'te açılan Francis Marion’un, sevgilisinden ayrıldıktan sonra kendisini çatıdan atarak intihar eden Ned Cohen tarafından lanetli olduğu söyleniyor. Francis Marion web sitesinde, bazılarının gömlek kılıflarında Ned Cohen'in resmini gördükleri belirtiliyor. Ayrıca, birkaç açıklamaya göre asansör birisi çıkmadan veya girmeden dördüncü katta durduğu söyleniyor.

hayaletotel-008.jpg


8. Bourbon Orleans Hotel, New Orleans, LA

Paranormal aktivite olduğu söylenen başka bir New Orleans oteli... Belki de sarıhumma salgınında manastır olduğu gerçeği, bir topu koridordan aşağı zıplatan kızın sesiyle ilgili raporları doğrular. Ancak, daha ileri incelemelerde hiçbir kız bulunamadı.

hayaletotel-009.jpg


9. The Omni Parker Hotel, Boston, MA

Omni Parker'ın önceki sahibi olan Harvey Parker tarafından lanetli olduğu söyleniyor. Parker'ın konuklarını her gece yarısında kontrol ettiği iddia ediyor.

hayaletotel-010.jpg


10. Hotel Del Coronado, San Diego, CA

Kate Morgan ve kocası dolandırıcılarla dolaşıyordu, ancak kocasını otelde beklediğinde hiç gelmedi. Beş gün sonra, sahile giden merdivenin altında ölü bulundu. Kocasının yokluğunda hamile olduğunu öğrendi ve başına kurşun sıkarak kendi hayatını aldı. Şimdi, iddia edilen salon ve kumsalda yürürken görüldüğü… Sonuç olarak, bu gizemli çetenin işi gibi görünüyor.

hayaletotel-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum