İshak Doğan Kimdir

İshaK Doğan, 9 Ağustos 1990 tarihinde Almanya’nın Hagen kentinde dünyaya gelen Türk asıllı futbolcudur. Oynadığı takımlarda defansif pozisyonunda görev almaktadır.
İshak Doğan Kimdir

İshak Doğan Biyografisi

İshak Doğan’ın Kulüp Kariyeri

İshak Doğan, futbol hayatına ilk olarak yaşadığı kasabanın takımı olan Geveke Kulübü’nde başladı. 4 sezon boyunca takımı ile forma giydikten sonra 2003 yılında Wattenscheid 09  takımına geçiş yaptı. İshak Doğan her sezon kendini geliştirerek ilerledi ve 2008 yılında bu sefer Bundesliga ekipleriniden Arminia Bielefeld takımına transfer oldu. Zaman zaman A takım ile antremanlara çıksada ilk sezonlarından genellikle A2 takımında forma giydi. 3 sezon da burada forma giydikten sonra takımın transfer politikası ile fazlalık durumuna düşen Doğan, 2001 yılında dönemin hocası Ümit Özat’ın istediği ile başkent ekiplerinden Ankaragücü’ne transfer edildi. 3,5 yıllık sözleşme imzalayan futbolcu,geldiği ilk sezonda tecrübe eksikliği sebebiyle genellikle kadro oyuncusu statüsünde oynadı ve ilk sezon sadece 6 maçta forma giydi. İkinci sezon ise takımda yaşanan mali kriz yüzünden bir sürü oyuncusunu satmak zorunda kalan Ankaragücü takımda genç oyunculara yer vermeye başladı ve İshak Doğan o sezon takımı ile 22 maça çıktı. Takımının o sezon küme düşmesi ile beraber serbest kalan İshak Doğan, 2012-2013 sezonunda Kardemir Karabükspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2 sezon boyunca top koşturduğu takımda toplamda 42 maça çıktı ve sadece bir kez fileleri havalandırdı.

ishak doğan trabzonspor

2013-2014 sezonu sonrasında kendisini izleyen ve transfer etmek isteyen Trabzonspor ile görüşmelere başlayan futbolcu, 7 Ağustos 2014 tarihinde Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. 2015 yılı itibariyle Trabzonspor formasını taşıyan İshak Doğan, toplamda 10 maça çıktı.

İshak Doğan’ın Milli Takım Kariyeri

İshak Doğan,Milli takım kariyerine ilk olarak 2012 yılında Türkiye A2 kadrosuna davet edilerek yaşadı. A2 takımı ile 6 maça çıktı. 2013 yılında ise ilk kez A Milli Takım kadrosuna davet edildi ve burada da 5 maça çıktı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.