Isaac Promise Kimdir

Isaac Promise, 2 Aralık 1987’de Nijerya’nın Zaria kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takımlar seviyesinde forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Isaac Promise Kimdir

Isaac Promise Biyografisi

Isaac Promise’nin Kulüp Kariyeri

Isaac Promise, futbol kariyerine ilk olarak 2003 yılında Grays İnternational’ın alt yapısında başladı ve iki sene burada mücadele verdikten sonra 2005 yılında yolunu Türkiye’ye çevirerek Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 3 sezon forma giydiği Ankara ekibinde 93 maça çıkıp 29 gol atarak yıldızını parlattı. Burada dikkatleri üzerine çeken futbolcu, 2008 yılında Türkiye Ligi’nin güçlü ekiplerinden Trabzonspor ile anlaştı.

ısaac promise trabzonspor

2 sezon bordo mavili ekipte forma terleten Isaac Promise, istenileni veremedi ve bu süre içerisinde 26 maça çıkıp 2 gol attı. 2009 yılında kendisini geliştirmesi için Manisaspor’a kiralık gönderilirken, burada oynadığı oyun ile beğenildi ve sezon sonunda 500 Bin Euro karşılığında Manisaspor’a bonservisi ile transfer oldu. Manisaspor forması altında 2010-2012 yılları arasında emek verdi ve 88 maçta 20 gol atarak adeta ikinci baharını yaşadı.

ısaac promise antalyaspor

Sonrasında gelen yıllarda sırasıyla Antalyaspor ve Al-Ahli Cidde takımlarında forma giydi. 2014-2015 sezonunun ikinci devresinde Balıkesirspor ile anlaşan Isaac Promise, burada 15 maçta forma giydi. 2015-2016 sezonu öncesinde ise Türkiye Ligi’ne geri döndü ve Mersin İdmanyurduspor ile anlaştı.

Isaac Promise’nin Milli Takım Kariyeri

Isaac Promise, milli formayı kariyeri boyunca 3 kez giydi. 2009 yılında Nijerya Milli Takımı’na çağrılan tecrübeli futbolcu yeşil siyah forma altında milli takım adına 1 kez fileleri havalandırdı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.