iRobot Roomba i7 Plus Kullananlar - Yorumları ve Özellikleri

iRobot Roomba i7+ kullanıcı yorumları, performans ve özellik incelemesi gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
iRobot Roomba i7 Plus Kullananlar - Yorumları ve Özellikleri

Ev işlerinin yorucu ve uğraştırıcı olması nedeniyle kendinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. iRobot Roomba i7+ ile artık tüm boş zamanlarınızı kendinize saklayabilirsiniz. Clean Base teknolojisinin desteğiyle kendi haznesini boşaltabilen bu süpürge, evinizi her açıdan temizleyebilen yapısı sayesinde sizi de uğraştırmadan işlerin tamamlanmasını sağlar.

iRobot Roomba i7+ Özellikleri

Ağırlık4 kg
PilLi-On
Emiş GücüPa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.2 cm
Çalışma Süresi75 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi68 dB
Şarj Süresi180 dk
Toz Kapasitesi400 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Roomba i7+
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

iRobot Roomba i7 Plus İnceleme

iRobot Roomba i7+, Türkçe uygulama desteği, otomatik kir boşaltma sistemi, gelişmiş navigasyon teknolojisiyle üretilmiş olup güçlü emiş performansıyla evlerinizin ışıl ışıl olmasını sağlayacak bir robot süpürgedir. Siri ve Google asistan ile sesli komut özelliği de kazanan Roomba i7+, çok yönlü kullanımıyla robot süpürge kategorisinin ileri düzeydeki bir üyesidir.

İşte, siz kendinize zaman ayırırken evinizi sizin için tertemiz yapacak iRobot Roomba i7+ akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Roomba i7+ Tasarım

iRobot Roomba i7+, yuvarlak formda tasarlanmış 4 kilogram ağırlığa sahip bir robot süpürgedir. Akıllı haritalama özelliği sayesinde evinizin her alanını titiz bir şekilde temizleyebilir. 33 x 33 cm boyutlarındaki bu süpürge, 9.2 cm yüksekliğe sahiptir. Bu sayede ayaklı mobilya ve kitaplıkların altının da temizlenmesinde sizlere büyük oranda yardımcı olur. Dayanıklı materyali ve sağlam çift kauçuk fırça sistemiyle ev temizliğindeki en büyük yardımcınız olarak temizlik sorumluluğunu üstüne alır.

iRobot Roomba i7+

Roomba i7 Plus Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.2 cm
Genişlik33 cm
Derinlik33 cm
Ağırlık4 kg
RenkSiyah

Roomba i7+, 400 ml haznesine ek olarak 33 x 33 cm boyutlarında kompakt bir yapıya sahiptir. 9.2 cm yüksekliğe sahip bu robot süpürge, mobilyaların altını da temizleyerek sizleri ev işinin yükünden kurtarır. Bununla birlikte Clean Base alanı sayesinde depoyu yalnızca 30 günde 1 defa değiştirmeniz gerekir. Kendi işini kendisi yapan bu makine, kısa zamanda geniş büyük evlerin en iyi dostu haline gelmiştir. Yalnızca 4 kilogram ağırlığındaki iRobot Roomba i7+, kompakt yapısı sayesinde evinize büyük bir kolaylık getirir.

Roomba i7+ Filtre ve Toz Kapasitesi

400 ml toz haznesine sahip iRobot Roomba i7+, yüksek kapasitesiye sahip Aeroforce filtresi ile tüm toz ve kirleri toplamak için tasarlanmıştır. Roomba 600 serisine göre 10 kat fazla olan yüksek emiş gücüne ek olarak otomatik kir boşaltma ve şarj istasyonuyla evinizin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. 3 aşamalı temizleme sistemine sahip bu robot süpürge, her alan için ihtiyaç duyacağınız fonksiyonları sağlayarak sizleri memnun eder.

Roomba i7+ Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi400 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su HaznesiYok
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiVar
Islak MopYok

Halı ve sert zeminlerde kullanabileceğiniz bir yapıya sahip olan Roomba i7+, üstün emiş gücü sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. iAdapt, vSlam ve Imprint teknolojilerinin desteğini alarak evinizin detaylı bir haritasını çıkarır. 10 kata kadar çoklu haritalama yeteneği, birden fazla kattaki süpürme işlemlerini rahatlıkla yapabilmenizi sağlar. Bununla birlikte genel ve bölgesel temizlik için kullanabileceğiniz bu makine, sanal duvar desteğiyle de kişisel alanlarınızın korunmasını sağlar.

iRobot Roomba i7+ Performans ve Haritalama

Wifi bağlantı desteğiyle tasarlanan iRobot Roomba i7+, geliş temizleme sistemine ek olarak iAdapt 3.0 Navigasyon, vSLAM teknolojisi ve Imprint haritalamanın desteğini alarak evinizin gelişmiş bir haritasını çıkarır. Haritayı uygulama ortamına kaydeden bu sistem sayesinde odalarınızı bölgelere ayırmak, adlandırmak ve programlamak gibi çok yönlü birçok işlemi rahatlıkla yapabilmenizi sağlar. Çoklu harita desteği sayesinde 10 kata kadar olan alanların harita bilgisini hafızasına kaydederek her alana uygun temizlik yapabilecek bir yapıya sahiptir. Geniş ve katlı evlerin kurtarıcısı olan iRobot Roomba i7+, aynı zamanda yasaklı alan seçimi ve sanal duvarlarla kişisel alanlarınıza dokunmadan temizliği sizin yönetiminizde, sizin istediğiniz şekilde titizlik ve dikkatle tamamlar.

iRobot Roomba i7+

Roomba i7+ Teknik Özellikleri

Emiş GücüPa
Max Çalışma Süresi75 dakika
Haritalama YöntemiSlam
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

Geniş ve katlı evlerin kurtarıcısı olan iRobot Roomba i7+, aynı zamanda yasaklı alan seçimi ve sanal duvarlarla kişisel alanlarınıza dokunmadan temizliği sizin yönetiminizde, sizin istediğiniz şekilde titizlik ve dikkatle tamamlar. Kir saptama teknolojisiyle geliştirilmiş olan Roomba i7+, AeroForce teknolojisi sayesinde hiçbir toz ve kiri ardında bırakmayacak şekilde programlanmıştır. Temizlik planlaması ve önerileri hazırlayarak size sunan bu makine, temizlemekle kalmaz size yardımcı olarak temizlik rutini oluşturmanızı sağlar. Bununla birlikte çift kauçuk fırça sistemi tüm köşelerdeki ve dar alanlardaki ulaşılması zor olan toz ve kirleri ortadan kaldırırken ana fırçasıyla da genel temizliğe büyük bir katkı sağlar. Bununla birlikte şarjı bittiği zaman kendisini şarj ederek temizliği bıraktığı yerden tekrar başlatır. Bu sayede zamandan tasarruf etmenizi de sağlar.

Roomba i7+ Batarya ve Çalışma Süresi

180 dakika şarj süresine sahip olan iRobot Roomba i7 Plus, 75 dakika çalışabilecek bir şekilde tasarlanmıştır. AeroForce ve Dirt Detect teknolojilerinin desteğiyle zeminlerdeki en ufak kiri tespit ederek derinlemesine bir şekilde temizler. Obje tanıma ve yönlendirme sistemi, çok yönlü bir kullanım için size destek olur. Bununla birlikte konumunuzu algılamasına yardımcı olan IFTTT ile temizliğe siz evden çıktıktan sonra başlamasını sağlayarak geldiğinizde temiz evinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

iRobot Roomba i7+

Roomba i7+ Batarya Özellikleri

Şarj Süresi180 dk
Çalışma Süresi75 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi1800 mAh

Tahmini temizlik süresini size bildiren bu makine, misafir geleceği zaman tam bir kurtarıcı rol oynar. Siz yiyeceklerinizi hazırlarken o da size evi hazırlar. 1800 mAh bataryasından aldığı güçle zeminleri profesyonel bir şekilde süpüren bu makine, Clean Base sayesinde kendi bakımını kendisi yapmayı başarır. Zıt yönlerde çalışan iki fırçası, halı temizliği sırasında kiri ortaya çıkararak profesyonel bir şekilde hazneye hapseder.

Roomba i7+ Kutu İçeriği

iRobot Roomba i7+

Kutu içeriğinde 1 Roomba i7+, 1 Clean Base Şarj İstasyonu + Otomatik Kir Boşaltma Sistemi, 1 Şarj Kablosu, 2 Toz Torbası, 1 Ekstra Filtre, 1 Extra Köşe Fırçası bulunmaktadır. Zengin içeriği ve güçlü yapısıyla iRobot Roomba i7+ fonksiyonel ve kullanışlı bir robot süpürge olarak karşınıza çıkmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
i7 Plus
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

iRobot Roomba i7+ Robot Süpürge Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Böylesine bir konfor yok gerçekten, oda oda seçip istediğimiz yeri temizletebiliyoruz, haftalık programlarken bile hangi odalar temizlenecek seçiliyor, çekim gücü çok iyi halılarımızda bile çok başarılı. Yuvasına dönüp kendi tozunu kendi boşaltıyor, bu inanılmaz olmuş daha evvel 966 kullanıyorduk kendimiz boşaltınca zor geliyordu bazen bununla hiç üşenme derdi yok. şimdilik bir kaç haftadır kullanıyoruz toz torbası dolmadı henüz 30 kullanıma kadar yeter yazıyor sitesinde, biraz pahalı bir cihaz ancak bütçesi olanlar düşünmeden alabilirler.

👤 *** ***: Öncelikle oldukça detaylı araştırma yaparak tercih ettik. Yeni kullanmaya başladık. Ürünün fiyatı pahalı evet, ancak aynı modelin kendini temizleme özelliği olmayan yani plus olmayan versiyonuna göre kesinlikle verilen paraya değer. Çünkü her temizlikten sonra haznesini temizleme mecburiyeti işin konforunu çok düşürüyor bence. Ekonomi açısından değerlendirince E5 serisi tercih edilebilir. Ancak vakum ve temizleme performansından da taviz vermiş oluyorsunuz. İmkanı olanlar için, almışken.. ile başlayan cümleler kuranlar için kesinlikle doğru bir tercih. Ürünün sesli çalıştığı yorumlarına gelince, okuduklarımdan sonra yüksek bir ses seviyesi bekliyordum, beklentimin çok altında ses seviyesinde çalışıyor. Çok iyi temizliyor, içinden toz dökme gibi bir problemle karşılaşmadık. Yatak ve bazaların ayaklarını yükseltmeyi planlıyorum. 10 cm den yüksek her yere giriyor. Wifi kontrolünde hiç bir problemle karşılaşmadık. Programı indirdiğiniz platformda yorumları okumanızı tavsiye ederim. Kurulumda bazı tercihleri belirtilen şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız. Kullanmaya başlayınca teknolojinin geldiği seviyeyi daha iyi algılıyorsunuz.

👤 *** ***: Yaklaşık 4 ay önce aldım yorum için bekledim. gerçekten çok kullanışlı, kendi kendini temizlemesi ve devam etmesi harika. Sadece normal haritada olmayan bir sandalye , kutu olduğunda biraz dikkati dağılıyor toparlaması uzun sürüyor. Haritalaması iyi , ama cm cm bire bir değil tabi ki. süpürgeliklerde köşe almalarda çok iyi.

👤 *** ***: Alabileceğimi tahmin edemezdim ama eşim anneler günü hediyesi olarak aldı 😍 yaklaşık 4 gündür falan kullanıyorum ama şimdiden bayıldım her yer pırıl pırıl ve her yere girmeye çalışıyor ve başarıyor gerçekten süper ötesi bir teknoloji 🥰

👤 *** ***: Daha önce haftada 1 kez bayan geliyordu. Kasım ayından beri ki Eylül ayındayız 1 kez bile bayan gelmedi. Eşimden ilk aldığımda fiyatını saklamıştım. Şimdi fiyatını biliyor ve tüm arkadaşlarına tavsiye ediyor. Toz haznesini yaklaşık ayda bir elimle boşaltıyorum. Ev pırıl pırıl. İsmini pıtır koyduk. Ailecek onu çok seviyoruz.

👤 *** ***: Ürün çok güzel tartışmasız hele süpürüp kendi içerisindekileri çekmesi sizi hiç uğraştırmıyor.

👤 *** ***: Uzun bir süre iRobot’un eski bir modelini kullandıktan sonra mop özelliği de olduğu için başka bir robot süpürge edinmiştim. Ne büyük hata :) i7+ aldıktan sonra iRobot markasının ar-ge ve kullanıcı deneyimi açısından diğer markalardan ne kadar ileride olduğunu gördüm. Evdeki iki kediye bir de köpek eklenince emiş gücü daha yüksek ve haritalama hafızası daha gelişmiş bir ürüne ihtiyaç duyduk. İki katlı ve yerleri büyük ölçüde parka olan evi yaklaşık iki saatte, neredeyse kusursuz süpürüyor. Her süpürmeden sonra toz haznesini manuel boşaltabilir ya da kendi kendine dock’una aktarmasını seçebilirsiniz. Kendi içinde gelen kağıt torba 30 boşaltıma kadar dayanıyor yazıyor ama çevreye olan zararı yüzünden genelde elle boşaltıyoruz. Otomatik tahliye isterseniz de orijinal ve yan sanayi torbalar rahatlıkla bulunuyor.

👤 *** ***: Evde bir kedi, iki çocuk olunca robot çok işe yaradı. Bisküvi parçaları, ufak tefek her şeyi alıyor. Yerdeki eşyaları kaldırmanız gerekiyor süpürmesi için, bu da kendiliğinden düzen için iyi. Yemek masasının altını öğünlerden sonra temizliyor. Paspas çekiyor ve antialerjen özelliği var.

👤 *** ***: Her şeyi otomatik hallediyor. Çekim gücü iyi. Halı, köşe vb engellere karşı gayet başarılı.

👤 *** ***: Süpürme çok güzel haritalaması da çok güzel şarj konusunda biraz daha iyi olabilirdi 90 metrekare evi bir seferde süpüremiyor ama kısa sürede şarj olduktan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Tek eksiği süpürdüğü an harita üzerinde nerde olduğu görünmüyor. Yine de çok memnun kaldım.

👤 *** ***: Berbat ötesi dün elime ulaştı bugün pişman oldum aldığıma fırçasına bulaşan halı kıllarını ve tozu bir yerden alıp başka bir yere bulaştırıyor ayrıca halı kenarlarına çıktığı zaman boşluğa denk gelen bütün tozları süpüremiyor yerden halının üzerine çıktığı zaman fırçasına bulaşan bütün kılları ve tozları tekrar yere döküyor

👤 *** ***: Mutfağa gitmeyi nedense reddediyor. Test etmeye devam. Karanlıkta haritalama sıkıntısı var. Videolarda öğrenebildim bunu da. gündüz veya ışıklar açık yapmanızı tavsiye ederim. Halıları güzel süpürüyor. Fakat kenarlarını alamıyor.

👤 *** ***: Beş para etmez, üst model olsun iyi olsun diye aldık, paramızla rezil olduk. Ne doğru dürüst haritalama yapabiliyor ne de evine dönebiliyor… Keşke daha ucuz modellerden alsaydım en azından bu kadar hayal kırıklığı olmazdı.

👤 *** ***: Haritalaması iyi olur diye düşündüğüm için almıştım. Sürekli bir yerlere sert sert vurarak kendisini çiziyor. ayrıca halıların üzerine çıkmakta çok zorlanıyor bazen takılarak orda kalıyor. Halılar sebebiyle evi doğru dürüst haritalayamadı ve mobilyaların altına 5 kere giriyor her seferinde ve vura vura süpüremiyor. Bir odayı tamamlamadan başka odaya geçiyor ve sonra geri dönüp tekrar aynı yerleri süpürüyor. ayrıca mobilyaların ayakları için 10 cm yeterli değil, altlarına hep yükseltmeler ekledim o sebeple. 13 cm falan olmalı diye düşünüyorum. Verdiğim paranın her kuruşu için pişman oldum. Wifi bağlandığı için iade de edemedim. Keşke dandik bir tane alsaydım daha iyi çalışırdı belki...

Çok yönlü tasarımı, üstün haritalama teknolojisi, şık ve modern görüntüsü ile gönüllerde taht kurmuş iRobot Roomba i7+ ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

iRobot sanal duvar nedir?

iRobot sanal duvar, haritalamadan sonra uygulama üzerinden belirlediğiniz kişisel alanlarınızın sistemde kaydedilerek temizlenmemesidir. Bebeğinizin zaman geçirdiği alan, sizin hobi malzemelerinizin bulunduğu noktalar gibi alanlara sanal duvar çekerek o noktalara zarar gelmesinin önüne geçmenizi sağlar.

iRobot Roomba hangi ülkenin malı?

Amerika menşeili robotik firması olan iRobot, 2002 senesinden itibaren dünyanın en çok satan robot süpürgelerinden biri haline gelmiştir. Şu ana kadar 10 milyon adet satılan iRobot süpürge, robot süpürge kategorisinin önde gelen markalarından biridir.

iRobot Roomba i7+ kaç Pa?

iRobot Roomba i7 Plus 1800 mAh gücünde bir bataryaya sahiptir. Roomba serisine göre on kat fazla emiş gücü ile kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır.

iRobot fiyatı ne kadar?

Robot süpürge kategorisinde adını duyurmuş olan iRobot markasının birden fazla robot süpürge serisi ve modeli bulunmaktadır. Seçeceğiniz model ve özelliğe göre fiyatlar artış gösterebilir.

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.