İrem Sak Kimdir

Yalan Dünya isimli dizide canlandırdığı Tülay karakteri ile dikkatleri üzerine çeken İrem Sak, 8 Şubat 1986’da Sivas’ta dünyaya geldi.
İrem Sak Kimdir

İrem Sak Biyografisi

Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okudu. Sahneye ilk kez lise döneminde çıkan İrem Sak, üniversiteden mezun olduktan sonra Beşiktaş Kültür Merkezi’ne katıldı ve yeniden sahneye çıktı. Bu adım ile kariyerini oyunculuk alanından şekillendirmeye başladı. Ardından çeşitli reklam filmlerinde yer aldı. 

2010’da ilk kez Şen Yuva isimli dizide canlandırdığı Şehrazat karakteri ile kamera karşısına geçti. Dizi, aile terapisti olan Münir ve İnci’nin aile içinde yaşadıkları komik olayları ve aile bireylerinin özelliklerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ceyda Düvenci, Levent Üzümcü, Ayşegül Atik, Altan Erkekli, Alper Kul ve Osmanberk Selvi yer aldı. 2011’de ise Beşer Beşer  isimli televizyon programında Sinem karakterini canlandırdı. Program küçük ve komik skeçlerden oluşuyor. Sunuculuğunu Ali Sunal’ın yaptığı programda, Mine Tugay, İrem Sak, Oka Çabalar, Alper Kul, Ruhi Sarı ve Zeynep Çiçekoğlu yer aldı.  

Daha sonra ise Yalan Dünya isimli dizide Tülay karakterini canlandırdı. Bu dizide gösterdiği başarılı performansı ile geniş kitlelerce tanınmaya başladı. Deniz ve kardeşi İstanbul’da yaşamak için kendilerine ev bakarlar. Çok beğendikleri evi tutmak için yanlarına Açılay isimli genç bir kadını da alarak yalan söylerler fakat daha sonra beklenmedik komik şeyler olur. Dizinin başrollerinde ise Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk, Öner Erkan, Hasibe Eren, Füsun Demirel, Altan Erkekli, Nihal Yalçın ve Sarp Apak yer aldı. 

Daha sonra ise sunuculuğunu yine Ali Sunal’ın yaptığı İnsanlar Alemi ve Güldür Güldür isimli programlarda yer aldı. Kısa skeçlerden oluşan programda Ali Sunal’ın yanı sıra Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Özge Borak ve Uğur Bilgin yer aldı. Ayrıca 2016’da çıkması planlanan senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Dedemin Fişi isimli filmde rol alacak. Filmde aynı zamanda Alper Kul, Ayşen Gruda, Doğa Rutkay, Onur Buldu ve Özge Borak yer alacak.  

Rol Aldığı Diziler : 

  • 2011 - 2014 - Yalan Dünya (Tülay)
  • 2010 - Şen Yuva (Şehrazat)

Rol Aldığı Programlar :

  • 2015 - BKM Güldür Güldür (Sinem)
  • 2012 - İnsanlar Alemi (Sinem) 
  • 2011 - 5'er Beşer (Sinem)

Rol Aldığı Filmler :

  • 2016 - Dedemin Fişi
  • 2016 - Dönerse Senindir

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.