İrem Helvacıoğlu Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Behzat Ç. :Bir Ankara Polisiyesi isimli dizi ile geçen İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990'da Almaya'da dünyaya geldi.
İrem Helvacıoğlu Kimdir

İrem Helvacıoğlu Biyografisi

Almanya'da dünyaya gelen İrem Helvacıoğlu, aslen Ankaralıdır. Bir süre Almaya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye gelen irem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Eğitimleri bittikten sonra oyunculuğa başlayan İrem Helvacıoğlu kamera karşısına ilk kez Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi isimli dizi ile geçti. Sonrasında ise Güneş'in Kızlarıo isimli dizide Tuğçe karakterini canlandırdı.

irem4.jpg

İrem Helvacıoğlu, 2010 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizide yer aldı. Dizi, Ankara cinayet büroda çalışan polislerin karşılaştıkları vakaları anlatıyor. Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal ve Seda Bakan yer aldı.

2013 yılında ise dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da rol aldı. Dizi, uluslararası alanda suç şebekeleri ile mücadele eden Polat isimli bir adamın ve arkadaşlarının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak ve pek çok oyuncu ye aldı. İrem Helvacıoğlu 2013'te aynı zamanda Kurtlar Vadisi Pusu'nun yönetmenleri arasında yer aldı. 

irem3.jpg

2015 yılında ise Güneş'in Kızları isimli dizide Tuğçe karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, gösterdiği oyunculuk performansı ile göz doldurmaya başladı. Dizinin başrollerinde ise Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özbek, Miray Akay, Tolga Sarıtaş ve Berk Atalan yer aldı. 

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, Başrollerini Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk’un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisinde Pelinsu karakteriyle ekranlara geldi.

Her geçen gün oyunculuğunu geliştiren ve dizilerde daha önemli rollere hayat veren İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz isimli dizi ile 2018 yılında bir kez daha ekranlara döndü.

sen anlat karadeniz irem helvacıoğlu

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren baş rolde gösterdiği performans ile herkesin beğenisini kazandı. Sen Anlat Karadeniz, İrem Helvacıoğlu başta olmak üzere tüm ekip ile her hafta reytinglerde zirvede kalmayı başardı. 

sen anlat karadeniz irem helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu'nun Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2010- Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiye
  • 2013-Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2015-Güneş'in Kızları
  • 2016- No 309
  • 2018 - Sen Anlat Karadeniz

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.