iPhone'a Özel Gece Lambası: Luma

Odası için loş bir ışık arayan iPhone kullanıcılarına özel Luma gece lambası üretildi. İşte detaylar…
iPhone'a Özel Gece Lambası: Luma

Akıllı cihaz aksesuarları son yıllarda oldukça fazla ilgi görüyor. Tüm akıllı cihazlarda bulunan el feneri uygulamalarından yola çıkarak iPhone’unuzu gece lambasına dönüştüren mini bir aparat üretildi.

iphone-aksesuar.jpg

Peleg Desing adlı firma iPhone’lara özel Luma adlı gece lambasını tasarlarken el feneri uygulamasından yararlanıyor. El feneri uygulaması belli bir alanı aydınlatması ve keskin ışığı ile de gözlere son derece zararlı olmasından dolayı Luma, el fenerinin ışığını daha zararsız ve odayı hoş bir hale dönüştürüyor.

iphone-fener.jpg

Abajur şeklindeki Luma, telefonun flaş kısmına rahatlıkla takılabiliyor. Telefonunuzun flaşını açtığınızda odanızda oldukça hoş bir aydınlatma oluşturduğundan gece ışıksız uyuyamayanlar ve yatağında kitap okurken odada beraber kaldığı kişiyi rahatsız etmek istemeyenler için son derece mükemmel bir aksesuar. Kırmızı, mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan bu aksesuar internet sitesi üzerinden satılıyor. Bu aksesuara 9 dolara sahip olabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.