iPhone ve iPad İçin Oyun Kumandası

Oyun konsolu firması Gamevice iPhone ve iPad için özel olarak üretilen oyun kumandasını tanıttı.
iPhone ve iPad İçin Oyun Kumandası

Akıllı telefonların performanslarının da gelişmesiyle birlikte oyun çılgınlığı adeta yön değiştirdi. Oyun firmaları da akıllı telefonlar üzerine yönelince oyun aksesuarları üreten markalar da mecbur olarak akıllı cihazlara yöneldi.

Apple’ın son dönemde geliştirdiği cihazlar ekranlarının büyük olmasıyla oyun oynanabilirliği artırdı. İş böyle olunca kullanıcılar büyük boyutlu kaliteli oyunları, performansı yüksek büyük ekranlı akıllı telefonlarda oynama kararı aldı. Bunlardan biri de iPhone oldu.

Gamevice Oyun Kumandası

Kullanıcıların iPhone’da oyun oynarken eleştirdiği birkaç durumdan bir tanesi de oyun kumandası aksesuarının eksik oluşuydu. Gamevice adlı oyun teknolojisi firması iPhone severlerin bu haykırışlarını duydu ve piyasaya iPhone ve iPad’e uygun oyun kumandasını sundu.

Gamevice’in tanıttığı oyun kumandası sayesinde artık iPhone model telefonunuz bir oyun canavarına dönüşecek. Normalde cihazınız üzerinden oyun oynarken kontrol tuşları ekranın altında bulunuyordu ve bu durum hem ekranın tam görünmemesine hem de basarken zorlanmanıza neden oluyordu ancak yeni oyun kumandası ile bu sorununuz ortadan kalkacak.

Gamevice Oyun Kumandası

Üzerinde fiziksel tuşların bulunduğu kumanda sayesinde rahatlıkla ekranın tam olarak görülebileceği cihaz iki ayrı parçadan oluşuyor ve bunlardan bir tanesi cihaz ile bağlantıyı sağlıyor. Diğer kısım da cihazın üst kısmına takılıp yatay yönde oyun zevki sunuyor. Üzerinde analog kontrolcüsü, D-Pad, tetikler ve kontrol butonları bulunan oyun kolu tam ve eksiksiz bir şekilde oyun keyfi sunuyor.

Gamevice Oyun Kumandası

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile iPad Air’a destek veren cihaz maalesef daha düşük modellere uyum sağlayamıyor. iPad Air için olan oyun kolu Ekim ayında piyasada olacak iPhone cihazlar için de üretilecek olan model ise bu yılın sonlarında sunulacak. Fiyat etiketi ise 99 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.