İPhone 8'in Yeni Görüntüleri Sızdı!

iPhone 8'in parmak izi sensörünü ve büyüyen ekranını gösteren yeni görüntüsü olduğu iddia edilen fotoğraflar internete düştü.
İPhone 8'in Yeni Görüntüleri Sızdı!

Her geçen hafta Apple'ın iPhone 8'iyle ilgili yeni görüntüler ve sürprizler ortaya çıkıyor. Bu sızıntının nedeni Touch ID parmak izi sensörünün konumu ile ilgili kararsız olunması.

Firmanın sensörü camın arkasına gizleyebileceği ile ilgili birçok bilgi verilse de, bunun yerine sensörün arka tarafa koyulduğunu görmemiz daha olağan.

iphone

iPhoneros sitesinde paylaşılan fotoğraflara göre; yeni sızan görüntüler, iPhone 8'i olduğu gibi gösteriyor. Üstteki fotoğrafta dikkatinizi verecek olursanız ekran kenarlarının çok ince olmadığını fark edeceksiniz. Ancak telefon diğer iPhone'lardan oldukça farklı görünüyor ve ön yüzün büyük bölümünü ekran kaplıyor.

10. yıla özel tasarlanan iPhone 8’in, iPhone 7 ile 7 Plus arasında bir boyuta sahip olması tahmin ediliyor.

Arka yüzde ise çıkıntılı bir çift kamera, mikrofon yuvası ve küçük bir flaş modülü bulunuyor. Apple logosunun alt kısmında ise Touch ID parmak izi sensörü var.

iphone

Bu kareler gerçek olabileceği gibi, birer taklit de olması söz konusu. Yeni telefonlarının yıl sonuna doğru tanıtımı yapılan Apple, özel tasarım yeni iPhone’u 1000 doların üzerinde satış etiketiyle alıcılarına sunabiliyor.

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum