iPhone 8'den Gelen Kötü Haber

iPhone meraklıları için iPhone 8'den 2 üzücü haber birden geldi: Bir sonraki iPhone için küçük bir servet biriktirmek yetmeyebilir, uzun bir zaman beklemeniz de gerekebilir!
iPhone 8'den Gelen Kötü Haber

Son zamanlarda yeni iPhone hakkında birçok farklı söylenti duyduk.

Bunlar arasında cihazın üç farklı sürüm ile piyasaya sürüleceği, yüksek bir fiyata sahip olacağı ve çıkış tarihinin gecikebileceği yer alıyor.

Şubat ayında yapılan haberlerde, bu üç yeni telefondan en farklısı olan ve iPhone 8 ismiyle hitap edilen telefon, 1,000$'dan daha pahalı olacak, hatta J.P. Morgan'a göre ortalama satış fiyatı 1,100$ civarında olacak.

Fiyatın yüksekliği dışında ayrıca cihazın ilk yayınlanma tarihinde çok sınırlı stoklara sahip olacağı söyleniyor. Bu çok yeni bir bilgi olmasa da, şirket resmi olarak çıkış tarihinde stoklarda 9 milyon yerine sadece 2 milyon ünite olacağını açıkladı. Bu da piyasaya yeni çıkan cihazın ilk birkaç ay içinde bulunmasının çok zor olacağı anlamına geliyor.

Tüm bu talihsizliklere rağmen, J.P Morgan cihazın söz verilen tarihte piyasaya sürüleceğini ve gecikme olmayacağını bildirdi. Yani henüz resmiyet kazanmamış olan eylül ayındaki tahmini çıkış tarihi, gerçekten çok uzak olmayabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum