iPhone 6s'den Yeni Sızıntılar

Apple kullanıcılarının heyecanla bekledikleri iPhone 6s’den yeni ipuçları geldi.
iPhone 6s'den Yeni Sızıntılar

Apple firmasının Eylül ayında piyasaya sürmesi beklenen iPhone 6s modelinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Apple ne kadar gizlemeye çalışsa da fabrika çalışanları bilgileri görsellerle birlikte sızdırıyor.

NXZ çipi

iPhone 6s’de hafıza alanının en alt sınırının 16 gb’dan başlayacağının bilgisinin ardından şimdi de 2012 yılından beri NFC kullanan Apple’ın markayı değiştirdiği görülüyor. Görsele göre Apple iPhone 6s’lerde NFC yerine NXZ çipini kullanacak.

Ayrıca iPhone 6s’lerin bir önceki modelden tam 0.13mm daha kalın olacağı da konuşulanlar arasında. Bunun nedenini ise Apple’ın yeni “Force Touch” özelliğini iPhone 6s modeline de ekleyeceği olarak görülüyor. Yine farklı bir iddiaya göre gelecek 6s modelinin bir önceki modelden 0.16 mm daha kalın, 0.13 mm daha geniş olacak.

Daha önce de Apple’ın iPhone 6s hafıza çipleri için Toshiba markasıyla anlaşma sağladığı bilgisi ortaya çıkmış ve Apple’dan bir yalanlama gelmemişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.