Gücün Yeni Temsilcisi: iPhone 12 Pro Max Detaylı İnceleme

Sahip olduğu teknik özelliklerle ön plana çıkan iPhone 12 Pro Max, fazlasıyla ilgi görmeyi başardı. İşte iPhone 12 Pro Max özellikleri ve incelemesi.
Gücün Yeni Temsilcisi: iPhone 12 Pro Max Detaylı İnceleme

iPhone 12 Pro Max

Apple'ın yeni gözdesi, serinin en güçlü ve en büyük modeli iPhone 12 Pro Max'i detaylıca inceledik. İçeriğimizde iPhone 12Pro Max hakkında bilgileri, kullanıcı deneyimlerini, fiyat bilgisini ve teknik özelliklerini bulacaksınız.

İşte iPhone 12 Pro Max'in üstün özellikleri...

Teknik Özellikler
İşlemciApple A14 Bionic
Ekran6.7 inç OLED 1284 x 2778 FHD+
RAM6 GB
Depolama128 GB depolama alanı
Arka Kamera12 MP + 12 MP + 12 MP
Ön Kamera12 MP
Batarya Kapasitesi3687 mAh
İşletim SistemiiOS
Renk SeçenekleriAltın, Gümüş, Mavi ve Siyah
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple
Telefon Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Hızlı kargo! Paket gerçekten daha özenli yapılabilirdi ama önemli olan ürünün sapa sağlam gelmesi ve öylede gelmiştir. Ürünü zaten anlatmaya gerek yok dünyanın en güzel ve en iyi telefonu her kuruşuna değer fiyatı daha yüksek olsa bile değer. E** M**.

? Sevdiğim Iphone 5 kasasının tekrardan Iphone 12'lerde görmek beni tekrardan mutlu etti. Son zamanlarda alınabilecek en iyi telefon kesinlikle 12 Pro Max. Mert B.

İnceleme

1. Apple A14 Bionic çipi sayesinde şimdiye kadar çıkarılan en performanslı iPhone olmayı başarmış durumda. 3.0 Ghz 6 çekirdekli Firestorm ana işlemcisine sahip olan modelde 1 adet yardımcı işlemci bulunmaktadır.

iPhone 12 Pro Max

2. 6 GB Ram belliği bulunan iPhone 12 Pro Max, depolama tarafında 128 GB, 256 GB ve 512 GB seçeneklerini sunmaktadır. Grafik işlemcisi olarak Apple Quad-Core modelini kullanmaktadır.

iPhone 12 Pro Max

3. 12 MP + 12 MP + 12 MP çözünürlüklü kameraları ile 4K video çekebilir veya birçok kamera özelliğinden yararlanarak kaliteli resimler elde edebilirsiniz. Ön tarafta ise 12 MP çözünürlüğünde olan kamerası sizleri bekliyor.

iPhone 12 Pro Max

4. Bu kameralar sayesinde düşük ışıkta bile canlı ve net fotoğraflar elde edebilirsiniz. Dolby Vision teknolojisi ile anlık kayıt yapabilirsiniz. TrueDepth özellikli kamera geceleri rahatça selfie çekmenize yardımcı olmaktadır.

iPhone 12 Pro Max

5. 6.7 inç OLED teknolojili ekranı 1284 x 2778 FHD piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. Super Retina XDR özellikli ekranın 86.27% gövde oranı ve Corning Ceramic Shield Glass koruması bulunmaktadır. Böylelikle ekranın darbelere karşı oldukça sağlam olduğunu söyleyebiliriz.

iPhone 12 Pro Max

6. Suya ve toza karşı dayanıklılığı olan iPhone 12 Pro Max’in çerçeve yapımında paslanmaz çelik kullanılmıştır. Telefonun kapak kısmı ise cam malzemeden üretilmiştir. Modelin 5G bağlantıya kadar desteği bulunmaktadır.

iPhone 12 Pro Max

7. Altın, gümüş, mavi ve siyah olmak üzere 4 farklı renk seçeneği sunan Apple, telefonun alt kısmında stereo özellikli çift hoparlör eklemiş durumda. Dolby Atmos özellikli hoparlörler ile izlediğiniz görüntülerin keyfini çıkarın.

iPhone 12 Pro Max

8. 3687 mAh kapasiteli Lithium Ion teknolojili bataryası tam kapasite şarj ile 20 saat video oynatma imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda iPhone 12 Pro Max’in bataryası 20 W hızlı şarj ve kablosuz şarj desteklemektedir.

iPhone 12 Pro Max

9. 160.8 mm boy, 78.1 mm en ve 7.4 mm kalınlık ölçülerine göre üretilen iPhone 12 Pro Max’in sadece 228 gram ağırlığı vardır. LİDAR teknolojisi sayesinde bulunduğunuz odanın kolayca derinlik haritasını yaratabilirsiniz.

iPhone 12 Pro Max


Benzer İçerik Tavsiyeleri
En Yeni Apple ÜrünleriiPhone 11 Pro İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

iPhone 12 Pro Max hızlı şarj oluyor mu?

3687 mAh'lık büyük bataryaya sahip olan iPhone 12 Pro Max 20 W gücünde hızlı şarj desteğine sahiptir.

iPhone 12 Pro Max'in suya vetoza karşı dayanıklılığı var mıdır?

IPX8 ve IPX6 sertifikalarına sahip olan iPhone 12 Pro Max akıllı telefon suya ve toza karşı son derece dayanıklı bir modeldir.

iPhone 12 Pro Max'de parmak izi okuyucusu var mı?

Serinin bir önceki modellerindeki gibi iPhone 12 Pro Max'de de parmak izi okuyucusu bulunmamaktadır. Bunun yerine telefonun güvenliği Face ID ile sağlanmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.