Üstün Performanslı İphone 12 Mini Detaylı İnceleme ve Fiyatı

Bu içeriğimizde mini tasarımıyla dikkatleri üstüne toplayan yüksek performanslı iPhone 12 Mini hakkında detaylı bilgilere yer verdik...
Üstün Performanslı İphone 12 Mini Detaylı İnceleme ve Fiyatı

Şık tasarımı ve yüksek performansıyla Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 12 Mini ile hayatın ritmini asla kaçırmayacaksınız.

İPhone 12 Mini iOS Akıllı Telefon | Genel Bakış

Küçük büyük artık herkesin elinde olan, performansı ve kalitesi ile oldukça beğeni toplayan iPhone 12 Mini detaylıca inceledik. İçeriğimizde son dönemlerin gözdesi olmayı başaran ve tasarımı ile iPhone 5'i andıran iPhone 12 Mini hakkında kullanıcı yorumları, teknik özelllikler, detaylı inceleme yazısı ve fiyat bilgisi yer alıyor.

İşte performansıyla şaşırtan minik dev iPhone 12 Mini hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
AğırlıkQualcomm Snapdragon 732G
Dahili Hafıza6.67 inç IPS LCD 1080x2400 (FHD+) Piksel
Ekran Boyutu6 GB
Ekran Tipi64 GB veya 128 GB
Ekran Çözünürlüğü64 MP + 13 MP + 2 MP + 2 MP
Arka Kamera Çözünürlüğü20 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü5160 mAh
RAM KapasitesiAndroid
Pil KapasitesiGri ve Mavi
Amazon
Fiyatlarını Gör
Phone 12 Mini
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? iPhone X ve XS Max telefondan geçiş yapmış biri olarak telefon çok hafif güzel bi kılıf ile yere düşmelerde zarar görmeden yıllarca kullanabilirsiniz. Hafıza kişiye göre değişkenlik gösterebilir 256 GB bana fazla 64 GB az geliyordu. Bence 128 GB ideal diyebilirim. İphone 11 altı kullanıyorsanız iPhone 12 ye geçiş yapabilirsiniz. Pil süresi için büyük cihazları almanıza gerek yok gerekirse fazladan vereceğiniz parayı 1-1,5 sene sonra pil değişiminde kullanabilirsiniz.

? Önceki telefonumda Xiaomi idi belki iOS arayüzüne en yakın tasarım diyebilirim fakat kullandığım tüm ürünler Apple olunca iPhone farkındalığı başka oluyor. Diger markalar ile kıyasa girmeden diyebilirim ki istediğim ekran istediğim işletim sisteminde sunmuşlar ve gercekten çok iyi.

İnceleme

1. Maksimum hız performansı sunan ürün şu anda dünyada en hızlı akıllı telefon çip olan A14 Bionic kullanıyor. Uzun süreli kullanımlarda, ısınmalarda ve yıllar sonra bile ilk günkü gibi hızlı çalışacak olan telefon 16 çekirdekli Neural Engine ile hem pil ömrüne katkıda bulunuyor hem bir saniyede trilyonları aşan işlemleri gerçekleştirebiliyor.

İphone 12 Mini İnceleme

2. Apple’ın iPhone 12 Mini modeli eski Apple telefonları iPhone 5 ve iPhone 5s’ten vazgeçememiş olanlar için biçilmiş kaftan. Küçüklüğü ile 5s boyutu telefonları severler için üretilen 12 Mini modeli yüksek kontrast ve yüksek çözünürlük sunuyor. Aynı zamanda ürün yapılan testlerde bu zamana kadar tüm iPhone modellerinden 4 kat daha sağlam olan ekranı için Ceramic Shield kullanıyor.

İphone 12 Mini İnceleme

3. iPhone 12 Mini 2 Gbps’ye ulaşan Mobil veri servisi ile istediğinizi oldukça kısa sürede indirme imkanı sunuyor. İndirmelere ek anlık olarak canlı yayın, dizi, film izlemek isteyenlere ve canlı yayın açmak isteyenlere olağanüstü bir hız sunuyor.

İphone 12 Mini İnceleme

4. Üstünde bulunan ön kamera dahil tüm kameralarda Gece Modu bulunan ürün loş ışıkta bile inanılmaz derecede net bir şekilde detayları gösterebiliyor. 12 modeline özel olarak ise kamera modları arasında ultra geniş modu ile gece çekimi yapabilir, geniş kamera ise %27 daha fazla ışık elde edebilirsiniz.

İphone 12 Mini İnceleme

5. Apple’ın video kalitesi herkes tarafından bilinirken yeni bir güncelleme ile 12 modeli Dolby Vision formatında video çekebilir vaziyette üretildi. AirPlay üzerinden çektiğiniz videoları Apple TV’nize veya Smart TV’nize yansıtabilir netlik kaybı olmadan izleyebilirsiniz.

İphone 12 Mini İnceleme

6. Gizliliği ile ön plana çıkan iPhone modellerinin hepsinde olduğu gibi gizliliğe önem veren 12 Mini modeli ultra güvenlik ile üretildi. Gelişmiş kullanım arayüzü ile oldukça kolay bir kullanıma sahip olan iPhone 12 Mini oldukça akıcı bir ekran görüntüsüne sahip.

İphone 12 Mini İnceleme

7. Ürünün arttırılabilir hafıza özelliği olmaması bir eksi olarak gözükse bile 128 GB’lik hafızası ve iCloud saklama alanı ile sizlere oldukça yeterli gelecek. 5.4 inç ekranı, 1080 x 2340 FHD pikseli ve %82.47 ekran / gövde oranı ile dikkat çeken ürün şık ve modern bir tasarıma sahip.

İphone 12 Mini İnceleme

8. iOS 14 sürümü ile elimize ulaşan telefon 12 MP + 12 MP kamera çözünürlüğü ile daha net görüntü elde etmemizi sağlarken 2227 mAh pil gücü ile uzun saatler kullanım olanağı sunuyor. 4GB RAM, 3.00 GHz işlemci hızı ile sizi asla yarı yolda bırakmayacak olan telefon aynı zamanda 5G özelliğini bünyesinde barındırıyor.

İphone 12 Mini İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
En İyi Apple ÜrünleriiPhone 12 Pro İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Phone 12 Mini
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Sıkça Sorulan Sorular

iPhone 12 Mini Kaç FPS?

4K kalitesinde video çekimi yapabilen yüksek çöznürlük iPhone 12 Mini tam olarak 60 FPS kalite sunabilmektedir.

iPhone 12 Mini kaç saatte şarj olur?

Hızlı şarj özelliği ile donatılan iPhone 12 Mini sadece yarım saatte %50 civarında şarj doldurabilmektedir.

iPhone 12 Mini'nin kutusunda ne var?

Yeni nesil İphone modellerinde kutu içerisinden sadece telefon ve kitapçıklar çıkmaktayken iPhone 12 Mini'nin kutusunda şarj aleti de yer almaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.