IOS'a Özel Facebook Ayarı

Ençok kullanılan sosyal medya sitelerinden olan Facebook’un, sadece iOS kullanıcılarına özel yeni bir özellik çıkaracağı öğrenildi. Detaylar haberimizde...
IOS'a Özel Facebook Ayarı

Sosyal medyanın en çok kullanılan sitelerinden olan Facebook, yeni özelliklerle kendini geliştirmeyi sürdürüyor fakat bu kez bir değişikliğe giderek sadece iOS kullanıcılarına özel ve tamamen GIF odaklı bir çalışma yaptı.

IOS KULLANANLAR FACEBOOK'TA GIF YAPABİLECEK!

Bundan önce GIF formatını pek önemsemeyen Facebook, kısa süre önce yorum ve paylaşımlar için geliştirdiği GIF desteği sonrasında şimdi de iOS kullanıcılarına özel Facebook uygulaması ile GIF yapabilme şansı sunacak.

Facebook'un son sürümünde oluşturulan bu özellik, iOS kullanıcılarının kameralarıyla hızlıca kısa GIF’ler oluşturarak, sonrasında farklı yollarla paylaşabilme imkanı veriyor.

ıos

Bunun dışında yapılacak GIF’ler de varsayılan Facebook kamera efektleri de uygulanabilecek. IOS kullanıcılarına kısa süre içerisinde getirilecek bu GIF yapabilme özelliğinin, Android kullanıcılarına ne zaman sunulacağı hakkında ise bir açıklama bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum