iOS 9 İle Yeni Emojiler Geliyor

Apple’ın yeni müjdelediği iOS 9 işletim sistemi yeni emojilerle birlikte geliyor.
iOS 9 İle Yeni Emojiler Geliyor

Apple’ın geçtiğimiz hafta San Frascisco’da düzenlediği tanıtım toplantısında yeni ürünleri iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad Pro, Apple TV ve yeni işletim sistemi iOS 9 tanıtılmıştı. Büyük yankı uyandıran tanıtım toplantısının üzerinden günler geçmesinin ardından Apple yeni bilgilerle kullanıcılarını sevindirdi.

iOS 9

Bilindiği gibi iOS 8 güncellemesinde de emoji klavyesini güncelleyen Apple yeni emojilerin yanında bir de renk seçeneği eklemişti. Kullanmak istediğimiz emojinin üzerine tıklayıp bulunan renklerden birini seçebiliyor ve kullanabiliyorduk.

İşletim sisteminin en büyük özelliklerinden biri olan ve çokça kullanılan emojiler iOS 9 ile birlikte çoğalıyor. Apple anlık duygularımızı ifade etmemizi sağlayan emojilere yaklaşık 50 adet yeni emoji geliyor.

iOS 9

Şu an için geliştiricilere sunulan iOS 9.1 16 Eylül tarihinde tüm kullanıcılara sunulacak ancak sunulmadan önce bilgiler gelmeye devam ediyor. Mesajlarımıza renk katan emojilere yeni yüzler ve dini olarak Kabe ve camiiler gibi birçok farklı emoji eklendi.

16 Eylül tarihinde yayınlanacak olan iOS 9 getirdiği kolaylıkların yanında hayatımıza renk katacak gibi görünüyor. Tüm teknoloji uzmanları, Apple kullanıcılarının iOS 9’a geçmelerini tavsiye ediyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.