iOS 9 İle Cinsel Yaşamınız Kontrol Altında

Merakla beklenen iOS 9’un hiçbir telefonda olmayan bir özelliği ortaya çıktı. Artık telefonunuz yatak odanıza girerek orada da sizin cinsel sağlığınız ile ilgili veriler toplayacak.
iOS 9 İle Cinsel Yaşamınız Kontrol Altında

iPhone’ı diğer telefonlardan ayıran en büyük özellik, sadece iletişimde ve sosyal medyada verdiği hizmetler değil, sağlık alanında da yanınızdaki en büyük dostunuz olması. Bugüne kadar HealthKit programı sayesinde, iPhone kullanıcısının sağlık verilerini sürekli takip ediyor ve kayıt alıyordu. Üstelik gerektiğinde bunu doktorunuzla paylaşabiliyordu. İşte bu program iOS 9’la daha da geliştirildi.

cinsel-.jpg

Artık Cinsel Sağlığınız da Kayıt Altında

Apple iOS 9 ile geliştirdiği HealthKit’in, sağlık alanındaki yetkilerini artırdı. Artık HealthKit, sahibinin cinsel aktivitelerini takip edip kayıt altına alacak. Böylece sahibinin cinsel aktivite sıklığını takip edip yumurtlama testleri sonuçlarını kayıt altına alacak. Üstelik cinsel yaşamınızla ilgili ciddi bir sıkıntıyla karşılaşırsınız bu raporları doktorunuzla paylaşabileceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.