iOS 9 İle Birlikte WhatsApp da Yenileniyor

WhatsApp yetkilileri Eylül ayında gelmesi beklenen iOS 9 ile birlikte yeni sürümün yayınlanacağını açıkladı.
iOS 9 İle Birlikte WhatsApp da Yenileniyor

iOS 9’un Eylül ayında iPhone 6s ile birlikte gelmesi bekleniyor. Kullanıcıları heyecanlandıran bu durumun dışında WhatsApp yetkilileri de aynı heyecanı yineleyecek bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre iOS 9 ile birlikte WhatsApp uygulamasına da güncelleme gelecek. Yetkililer iOS 9'a yakışır bir WhatsApp için çalıştıklarını ve Apple kullanıcılarına özel bir sürüm olacağını açıkladı.

Yeni WhatsApp uygulamasında gelecek özelliklerin bazıları da açıklandı. Yeni sürüm ile birlikte kullanıcılar WhatsApp gruplarını sessize aldığı gibi kişileri de sessize alabilecek. Böylece siz uygulamaya girmeden sessize aldığınız kişiden mesaj gelmeyecek.

Yeni sürümdeki bir diğer özellik ise mesajlarının tümünün bir anda okunabilecek olması. Gelecek yeni seçenek sayesinde WhatsApp’taki konuşmalarınızı tek tek açmanıza gerek kalmayacak ve tümünü bir anda okundu olarak işaretleyebileceksiniz. Ayrıca yeni sürümde kişiye özel mesaj sesi ataması da yapabileceksiniz. Böylece mesaj sesine göre iletinin kimden geldiğini anlayabileceksiniz.

WhatsApp’ın yeni sürümünü sadece iOS 9 yüklü iPhone cihazlar kullanabilecek. Yani bunlar; 4s,5,5s,6 ve yeni çıkacak olan 6s olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.