Instagram'a Yeni Güncelleme Geldi

Sosyal medya devi Instagram'a yeni gelen güncellemeyle birlikte Hikayeler bölümünde paylaşılan görüntülerin ekran görüntüsünü çeken kullanıcılar artık bunu habersiz yapamayacak.
Instagram'a Yeni Güncelleme Geldi

Popüler fotoğraf paylaşımı ve filtreleme platformlarının başında gelen Instagram, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Yeni gelen güncelleme ile birlikte Instagram Hikayeler yeni özelliğine kavuştu.

Artık Instagram'da hikayelerde dolaşırken, arkadaşlarınızın hikayelerine fotoğraf ve video ile cevap verebileceksiniz.

Instagram Hikayeler'e önemli yenilikler ekleyen sosyal medya devi, ayrıca bir başkası sizin hikayenizin ekran görüntüsünü aldığında, anında size bildirim gönderecek.

Sosyal medya devi Instagram bu yeni özelliğini güncellemeyle kullanıcılara sundu.

Özellikle Android ve iOS kullanıcıları için yeni kullanıma sunulan bu güncellemeyi indirmediyseniz, App Store veya Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Her geçen gün büyümeye devam eden sosyal medya devi Instagram, sunduğu yeni özellikleriyle birlikte Hikayeler kısmına önemli özellikler eklemiş oldu. Kısacası Instagram Hikayeler'e yeni eklenen özellikle ekran görüntüsü alırken bir kez daha düşünmemiz gerekecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum