Instagram Güncellemesi Yeniliklerle Geldi

Sosyal fotoğraf paylaşım platformu Instagram yayınladığı güncelleme ile uygulama üzerinde birçok yenilikle geldi.
Instagram Güncellemesi Yeniliklerle Geldi

Instagram’ın son olarak yayınladığı 7.3 güncellemesiyle birlikte yenilikleri de getirdi. Android işletim sistemi kullanıcılarına yayınlanan yeni güncellemede kullanıcılara kolaylık sağlamayı hedefleyen Instagram paylaşımda kullanılan tüm işlemleri tek sayfaya topladı.

Önceki versiyonlarda paylaşım sırasında fotoğrafı filtreleme ve diğer ek işlemler farklı ekranlarda iken, yeni güncellemeyle birlikte, lokasyon etiketleri, kişi etiketleme, açıklama kısmı ve fotoğraf filtreleme kısmı tek bir ekran üzerinden yapılabiliyor. Filtreleri ekranı sola doğru kaydırarak yapabiliyorsunuz. Ardından alt kısımda etiketleme işlemlerini yapabiliyorsunuz.

İnstagram 7.3

Yapılan bu yeni sistem ile birlikte kullanıcıların 20’den fazla filtreyi kolayca kullanması ve farklı fotoğraf düzenleme uygulamalarının kullanılmaması hedefleniyor. Instagram böylece fotoğraf paylaşma ve düzenleme alanında birinciliğini korumak istiyor.

Yetkililer şu anlık sadece Android kullanıcılarına gelen Instagram 7.3’ün düzenlemelerden sonra iOS kullanıcılarına yayınlanacağı da duyurdu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.