Indianapolis 500 Araba Yarışları

Dünyanın en büyük araba yarışlarından biri olan Indianapolis 500, bu yıl Haziran 2016'da gerçekleşecek.
Indianapolis 500 Araba Yarışları

Motor sporlarının en önemli durağı olan Indiana, yarışçıların hız ve beceri kuralları ile gerçekleştirdiği görsel bir şölene ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en büyük araba yarışlarından birini izlemek ve pistteki motor seslerini duymak istiyorsanız Indiana sizin için doğru adres.

indianapolis-50-008.jpg

Eğer büyük bir araba hayranıysanız bu festival sizi her şeyiyle heyecanlandıracak. Yarışların ruhu araba merakı olmayanları bile içine çekecek kadar heyecanlı. Indianapolis 500 festivali önce geçit töreni ile başlar ve eski model arabalar izleyicilerin dikkatine sunulur. Daha sonra sürücü tanıtımları başlar ve piste yakın olanlar o büyük komutu duyabilir: "Motorları çalıştırın!"

indianapolis-50-011.jpg

Festivalde imza oturumları, konserler ve eleme yarışları da yapılıyor. Kimi zaman kazaların da gerçekleştiği bu yarışlarda sürücüler iki kat daha dikkatli olmalı. Bunun dışında seyircilere düşen görev arkalarına yaslanıp veya heyecandan öne doğru eğilip pistteki hızlı, becerikli yarışçıları izlemek.

indianapolis-50-006.jpg

 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.