İncinur Daşdemir Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Dabbe 2 isimli film ile geçen İncinur Daşdemir, 22 Ocak 1985'te İstanbul'da dünyaya geldi.
İncinur Daşdemir Kimdir

İncinur Daşdemir Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra ise çeşit dizi ve filmlerde yer aldı. Kamera karşısına ilk kez Dabbe 2 isimli film ile geçen İncinur Daşdemir, günümüzde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Ayşen karakterini canlandırmaktadır. 

 

incinur-dasdemir4.jpg

 

2011'de Kayıp Aranıyor isimli dizide yer aldı. Dizi, emniyet içerisinde kurulan, kayıpların bulunması için çalışan bir ekibin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Levent Üzümcü, İrem Altuğ, Fırat Albayram, Serhat Yiğit, Murat Makar ve Süeda Çil yer aldı. 2012'de ise Ağır Roman Yeni Dünya isimli dizide yer aldı. Dizi, İstanbul'un arka mahallelerinden birinde yaşanan olayları anlatıyor. Ağır Roman isimli filmden uyarlanan dizinin başrollerinde Tamer Tıraşoğlu, Begüm Birgören, Özge Özpirinçci, Sumru Yavrucuk ve Macit Koper yer aldı. 

 

incinur-dasdemir3-001.jpg

 

2014'te Annemin Şarkısı isimli filmde Merve karakterini canlandırdı. Film, annesi ile birlikte İstanbul'a göç eden Ali isimli bir adamın yaşadıklarını ve annesinin yaşadığı depresyon hallerini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Feyyaz Duman, Nesrin Cavadzade, Zübeyda Ronahi, Ferit Kaya ve Mehmet Ünal yer aldı. 2015'te ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Ayşen karakterini canlandırdı. Dizi, küçük yaşlarından bu yana mafyanın içinde yer alan Hızır isimli bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tuna Orhan, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  •  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz-2015
  •  Bana Artık Hicran De-2014
  •  Annemin Şarkısı-2014
  •  Firuze-2013
  •  Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam-2012
  •  Ağır Roman Yeni Dünya-2012
  •  Kayıp Aranıyor -2011
  •  D@bbe 2-2009

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum