İnanlar İnşaat Terrace Plus Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Terrace Plus, İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
İnanlar İnşaat Terrace Plus Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" İnanlar İnşaat "ın İstanbul Sarıyer’de inşa ettiği " Terrace Plus " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

13 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Terrace Plus projesi 54 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 bahçe ve çatı dubleksi konut tiplerinden meydana gelen Terrace Plus projesi, Zekeriyaköy'de Ormanada projenin hemen yanında yükseliyor. Butik konseptli bir proje olan Terrace Plus projesi bölgenin 3. Köprü ile değer kazanmasıyla yüksek prim getirisine sahip. Terrace Plus projesi tamamlandığında kiraların 4 bin 500 TL ile 5 bin TL arasında değişmesi bekleniyor.

Terrace Plus projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Terrace Plus Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Terrace Plus projesinde " 2+1 ve 3+1  " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 180 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 2.200.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+2 Daireler; " 185 metrekare " olarak tasa5rlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 2.635.000 TL " olarak belirlenmiş.


Terrace Plus Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Terrace Plus projesinden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Terrace Plus Nerede? (Konum ve Adres)

Uskumruköy / Kilyos Cad. No: 270 Sarıyer / İstanbul


Terrace Plus Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Terrace PlusTerrace PlusTerrace Plus

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.