Kızların Erkek Üzerinde Kurduğu 10 Hayal

Erkekler gibi kızlarda ilişkilerde hayal kurmaktadır. Bu içeriğimizde kızların erkekler üzerinde kurduğu hayallerden bahsettik.
Kızların Erkek Üzerinde Kurduğu 10 Hayal

İlişki esnasında her çiftin kendilerine has hayalleri vardır. Peki bu süreçte kadınlar ne hayal ediyor? Bu içeriğimizde kadınların sevgilileriyle hayal ettikleri şeyleri bir araya getirdik. Yazımızda cinsel ilişki sırasında ve uzun dönemli ilişkilerdeki hayalleri bulabilirsiniz.

İşte sevgiliyle kurulabilecek hayaller...

1. Sırta Tırnak Atma

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Sırta tırnak atma, acı ve zevki aynı anda almak isteyen belli bir kesimin hayalidir. Bunu herkes bilmektedir ama kimlerin gerçekten istediğini tahmin edemeyiz. Ancak teni hissetmek oldukça huzur verici bir durum olduğu için çoğu kızın hayali olabilir.

2. Dudak ve Dil Isırma

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Erkeğin dudağını ısıran kız, dudağın kanamasına neden olmaktadır. Kadınların oldukça hoşuna giden bu durum erkeklere de ilişki sırasında zevk vermektedir. Bu yüzden bunun hayal olarak kalmasına gerek yoktur.

3. Boyun ve Omuz Öpülmesi

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Kaslı olsun ya da olmasın her sevgiliyle yapılabilecek bir şeydir. Ancak kaslı olan erkeklerin bedeninden alınan sertlik hissi ve güçle çok daha etkili olmaktadır. Kızlar da özellikle kaslı erkeklerle bunu yapmayı hayal ediyordur.

4. Güçlü Kollarına Sarılmak

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Bazı kızlar için güçlü kollar vazgeçilmezdir. Kendini koruma kollama, şefkat, güvende hissetme ve sarıldığında gücünü alma gibi şeylerden dolayı kızlar sevgililerinin güçlü kollarıyla kendilerine sarılmasını hayal etmektedir.

5. Göğsüne Yatıp Uyuma

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Kızların en sevdiği pozisyon kafasını erkeğin göğsüne koyarak yattığı pozisyondur. Ne kadar masum ve güzel bir duygu olduğu sadece yapanlar tarafından bilinmektedir. Bu yüzden hayal olarak kalmasına izin vermeyin.

6. Kaşık Pozisyonda Uyuma

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Erkeğin kıza arkadan sarılıp, kızı güvende hissettirdiği ve kollarının altında olduğu bir pozisyondur. Her ne kadar kolların uyuşması nedeniyle erkekler arasında çok fazla şakası dönse de her kız kendini bu şekilde güvende hissetmek ister.

7. Beraber Yemek Yapma

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Hiç şüphe yok ki beraber yemek yapmak her kızın hayalidir. Sevgiliyle beraber yapılan yemeğin tadı ayrıdır. Yemek yaparken şakalaşmak ve birbirinizin malzemeleriyle oynamak kulağa dahi güzel gelen şeylerdir.

8. Çocuklarınız İçin İsim Düşünmek

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Her ilişkinin ileriki evrelerinde hayal edilecek şeylerden birisi de çocuklara isim düşünmektir. Erken dönemlerde yapılması erkeği kendinizden uzaklaştırabilir. Bu yüzden zamanında yapılması büyük önem taşıyor.

9. Bahçeli Bir Evde Yaşamak

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Bahçeli bir evde yaşamak her kızın hayalidir. Sevdiğiyle beraber yaşamak ve onun her zaman yanında olmayı istemek erkeği de mutlu edecektir. Bu sebeple bu hayali kurmak ilişki açısından hiçbir sıkıntı oluşturmayacaktır.

10. Dünya Turu Atma

Sevgiliyle Kurulacak Hayaller

Özellikle uzun süreli ilişkiler evliliğe kadar gitmektedir. Evlendikten sonra ise balayı niyetine dünyayı gezmek de kadınların kurabileceği hayallerden birisidir. Her ne kadar günümüzde oldukça masraflı olabilse de hala daha yapılabilirdir.

İlginizi Çekebilir
Sevgiliyle Yapılabilecek Aktivitelerİlişkide Sınırlar Nasıl Belirlenir?

Sevgiliyle ne hayaller kurulur?

İlişkinizi renklendirmek için hayal olmazsa olmazdır. Kadının ya da erkeğin bazı hayallere sahip olması gerekir. Bu sayede birbirinize daha çok yaklaşırsınız. Dünya turu, bahçeli bir evde yaşama ve çocuklarınıza isim düşünme gibi hayaller her ilişkide olabilmektedir.

Niye hayal ediyoruz?

Hayal etmek bizde olanı değiştirme isteği uyandırmaktadır. Bize bir tür yaşam enerjisi katan hayaller mutlu olmamızı sağlar. Ayrıca bir yere ulaşma isteği tanımlar. Bu da yaşamanın en temel amacıdır.

Nasıl hayaller gerçek olur?

Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız harekete geçmeniz gerekiyor. Bahane üretmemeli, prensiplerinizden ödün vermemeli, bardağın dolu tarafını görmeli, maddiyata odaklanmamalı, imkansıza inanmamalı ve kendinizi bırakmamalısınız. Ancak bu sayede hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Sevgiliyle birlikte neler yapılabilir?

Sevgilinizle olan aşkınızı tazelemek istiyorsanız daha farklı şeyler yapmalısınız. Piknik yapmak, beraber akşam yemeği hazırlamak, güneşin doğuşunu ya da batışını seyretmek, birlikte dizi ve film izlemek, beraber spor yapmak, birbirinize masaj yapmak ve oyun oynamak aşkınızı tazeleyecek aktivitelerdir.

Hayal kurmak günah mı?

Hayal etmenin günah olup olmadığı çok fazla araştırılmaktadır. İrade dışında kötülüklerin ve günahların hayale gelmesi günah değildir.

Yeni sevgiliyle neler yapılır?

İlişkinin başlarında karşınızdaki kişiyi etkilemek için yapabileceğiniz birkaç şey bulunuyor. İlk buluştuğunuz yere gitmek, mum ışığında yemek yemek, kamp yapmak, sinemaya gitmek, konsere gitmek ve baş başa piknik yapmak yeni sevgiliyle yapabileceğiniz aktivitelerdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.