İlayda Alişan Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Bir Çocuk Sevdim isimli dizi ile geçen İlayda Alişan, 27 Şubat 1996’da İstanbul’da dünyaya geldi.
İlayda Alişan Kimdir

İlayda Alişan Biyografisi

Kamera karşısına ilk kez Bir Çocuk Sevdim isimli dizi ile geçen İlayda Alişan, eğitimlerine devam ederken bir yandan ise kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Bir Çocuk Sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan İlayda Alişan, dizide Merve karakterini canlandırdı. Dizi, aşık olduğu adamdan inandığı yalanlar nedeniyle ayrılan Mine isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş, Çetin Tekindor ve Bülent İnal yer aldı. 

ilayda4.jpg

2013’te Gönül Hırsızı isimli dizide yer aldı. Dizi, annesi ve kardeşi ile yaşayan Tarık isimli genç bir adamın, uzun süre temel bir hayat yaşamasını, sevdiği kadının onu terk etmesiyle kendine gelmesini ve sonrasında yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Cem Kılıç, Tuğçe Kazaz ve Hasan Kaçan yer aldı. 

ilayda3-001.png

Genç oyuncu daha sonra ise Benim Adım Gültepe isimli dizide Nurten karakterini canlandırdı. Dizi, kocasının hapishaneye düşmesiyle hayat tutunmaya çalışan bir kadının çabalarını ve yasak aşkını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ayça Bingöl, İlker Kızmaz, Mete Horozolu, Ekin Koç ve Miray Akay yer aldı. Küçük yaşta sergilediği performansla yıldızı parlayan İlayda Alişan 2015’te Serçe Sarayı isimli dizide Sinem karakterini canlandırdı. Dizi, kocasının ölümünden sonra pek çok sırrını öğrenen ve dünyası yıkılan bir kadının gençlik aşkına yeniden tutulmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy yer aldı. 

Başrollerini Seda Bakan, Kadirdoğulu ve  Mehmet Üstündağ’ın paylaştığı "Bana Sevmeyi Anlat” dizi kadrosunda İlayda Alişan’da yer aldı. Genç ve güzel oyuncu dizide Eylül karakterini canladırdı.

Yer aldığı Diziler

  • 2011-Bir Çocuk Sevdim
  • 2013-Gönül Hırsızı
  • 2014-Benim Adım Gültepe
  • 2015-Serçe Sarayı
  • 2016- Bana Sevmeyi Anlat

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum