İkizler Burcu Erkeğinin Aşk Hayatı

İkizler burcu erkeği, ileri görüşlü, mantığıyla hareket eden erkeklerdir. İkizler burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır ve kadınlara nasıl yaklaşır?
İkizler Burcu Erkeğinin Aşk Hayatı

İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeği, aşk hayatında mükemmel bir erkektir. Bir madalyon gibi iki yüzlü değil, iyi yüzlüdür. Sıcak olan bir ilişki tercih eder. Anlaşılması zor bir burçtur ancak anlaşıldığında mükemmel bir çift olabilirsiniz.

Zekaları ve hisleri oldukça gelişmiştir. Karşısındaki insanın ne düşündüğünü, istediğini kolayca sezebilir. Oldukça hareketli ve canlı kişiliğe sahiptir. Gizemli olmayı sever, bir kadının kendini çözmesine asla izin vermez. Sizi anlamıyor gibi görünebilir ama aslında çok iyi anlıyor. Partnerini herkesten kıskanır.

İkizler burcu erkeği cinsellik, ikizler burcu erkeği nasıl sevişir?, ikizler burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?, ikizler burcu erkeği aşk hayatı, ikizler burcu erkeği kıskanç mıdır?, ikizler burcu erkeği aslan kadını, ikizler erkeğini etkilemek gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.


İkizler Burcu Erkeği Özellikleri

  • İkizler burcu erkeğinin, ince, uzun, dudakları dolgun, elmacık kemikleri çıkık bir yüz yapısına sahiptir.
  • Gözüne hoş gelen kıyafetleri beğenirler ve parasına bakmadan direkt alırlar. Ayakkabıya olan merakları çok fazladır.
  • İkizler burcu erkeği, çift kişilikli gibi yaratılmıştır. İsmi de buradan gelmektedir.
  • Birincil kişiliği, son derece meraklı, zeki, yerinde duramayan, içi içine sığmayandır.
  • Aklına gelen her şeye ilgi duyar ve dışarıdan bakıldığında o konuda fikri yokmuş gibi gözükür fakat öyle değildir.
  • Öyle bir anlatır ki bilgisi olmasa bile bilgisi varmışcasına inandırır kendisini. Konuşarak ikna edemeyeceği insan yoktur. 
  • Tatlı dilli olmasıyla etrafındaki kadınları kendisine hayran bırakır.
  • İkizler burcu erkeğinin ikinci kişiliği ise, içine kapanık, karanlık, tartışmacı ve son derece duygusal bir kişiliği vardır.
  • Tahammül edilmesi zor ve kurduğu cümlelerle kırıcı olabilir. İnsanların kırılıp kırılmayacağını umursamaz.
  • Her iki kişiliğinde tek bir özelliği aynıdır. Oda ne olursa olsun onları sürekli ve uzun bir süre bir yerde tutmak imkansız gibi bir şeydir. 
  • Her zaman hareket halinde olmak isterler.
  • İkizler burcu erkeği, son derece akıllıdır ve kibar konuşur. Zekasıyla pratik çözümler üretir. Kolayca bir problemi ortadan kaldırabilir.
  • İkizler burcu erkeğini, anlamak zordur. Ne istediğini bilmez ve çocuksu bir karaktere sahiptir. Sürekli olarak ilgi bekler.
  • İnsanların kendisine ilgi göstermesine ve onunla ilgilenmesine bayılır ve bundan keyif alır.
  • Aklında bir şey varsa onu yapmak için bütün yolları denemekten kaçınmaz. Ve birisi buna karşı bile gelemez.
  • Sorumluluk, ikizler burcu erkeğine göre değildir ve güvendiği kadınlarla birlikte olurlar.
  • İkizler burcu erkeğinin, sosyal hayatı aşırı derecede aktiftir. Bu yüzden çevresi çok geniş ve bir çok tanıdığı vardır. Dostlarını ve arkadaşlarını dikkatli seçerler.
  • Espri yetenekleri üst düzeydedir. Bu yüzden de her ortamda aranılan ve sevilen erkeklerdendir.

İkizler Burcu Erkeği Aşk Hayatı

İkizler burcu erkeği, aşk hayatında ciddi beraberliği sevmeyen bir görünümü vardır. Fakat bu böyle değildir. Flört kurmaya yatkın olan ikizler burcu erkeğinin, sevdiği kadın pasif olursa ondan uzaklaşır.

Birlikte olduğu kadına, kadın olduğunu hissetirir. Yani ona inanılmaz sürprizler yapar. İkizler burcu erkeği, aşk hayatında fantastiktir. Özgürlüğü sever ve ciddi beraberliği yaşı gençken sevmez.

İkizler burcu erkeği, eğer bir kadına gönülden aşık olursa ona bağlanır ve sadık olur. Ancak aşık olmadığı sürece sadece eğlence ve keyif için birliktelik kuracaktır. Aşık olduğunda ise sevdiği kadından başkasını gözü görmez.

O kişiye tamamen bağlanırsa hızlı bir şekilde evlilik kararı alır ve onunla evlenmek ister. İkizler burcu erkeği evlendikten veya aşık olduktan sonra kendisine gelemez. Eski halinden eser kalmaz. Durağan bir hal alır ve gözü sevdiğinden başkasını görmez.


İkizler Burcu Erkeği Aşkı Nasıl Yaşar?

İkizler burcu erkeği ile birlikte olan kadını tebrik etmek ve üstün başarı madalyası takmak gerekir çünkü bu burç erkeği gerçek aşkı bulana kadar arar ve asla vazgeçmez. Kendisine aşık olan kadının aşkına inanana kadar kadını bezdirebilir, hatta kadın o zamana kadar çekip gitmiş olabilir.

Herkes pes etti, sizler çok sevdiğiniz için pes etmediniz ve ikizler burcu bir erkekle birlikteliğiniz var. Gerçek aşkı zor bulurlar ancak buldukları zaman da bırakmazlar, kısa bir süre içinde evlilik kararı alabilirler. 

Kadınları etkilemek için oldukça espri yaparlar ve bu özelliği onları çapkın gösterir.


İkizler Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

İkizler burcu erkeği, kendisini anlayan, ılımlı kadınlardan hoşlanır. Özgürlüğünü kısıtlayacak olan kadınlara yaklaşmaz.

Oldukça hareketli bir yapısı olduğu için kendisine ayak uyduran kadınları tercih eder. Sabit düşünceli, yanar döner kadınlardan hoşlanmaz.


İkizler Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

İkizler burcu erkeği etkilemenin en iyi yollarından birisi, ona ayak uydurmanızdır. Onun zevklerini sevmeseniz bile sevmiş gibi yapmak onu size bir adım daha yakınlaştıracaktır.

Şunu bilmek lazım, ikizler erkeğini etkilemek kolaydır fakat ilgisini sürekli kendi üzerinizde tutmanız çok zordur. Mantıklı cümleler kurarak ve tatlı dilli olarak onu kendinize daha daha çok yakınlaştırabilirsiniz.

ikizler-burcu-erkegi-nasil-etkilenir.jpg


İkizler Burcu Erkeği Cinsellik İlişkisi

İkizler burcu erkeği cinsel ilişkide, evlilik dışında aynı kadınla ilişkiye girmeyi hiç sevmez. Farklı insanlarla birlikte olmak ister ve ilişkide ikizler burcu erkeğini mutlu edebilmek çok zordur.

Yatakta farklı fanteziler deneyerek onu kendinize çekebilirsiniz. İlişki yaşarken sizi düşünmesini sağlayın. İlişkideyken bir anda duraksayan ve hiçbir şey olmamış gibi davranan erkek ikizler burcu erkeğidir.

Aklında başka şeyler düşünmesinden dolayı konsantrasyonu dağılır. Cinsel ilişki sırasında konuşmayı da oldukça severler.

ikizler-burcu-erkegi-cinsellik-iliskisi.jpg


İkizler Burcu Olan 15 Ünlü Erkek

  1. Wentworth Miller
  2. Burak Hakkı
  3. Tamer Karadağlı
  4. Eddie Cibrian
  5. Alişan
  6. Haluk Bilginer
  7. Hugh Laurie
  8. Jhonny Depp
  9. Kenan İmirzalıoğlu
  10. Kerem Bursin
  11. Morgan Freeman
  12. Neil Patrick Harris
  13. Özgür Çevik
  14. Yusuf Güney
  15. Kenan Doğulu

ikizler-burcu-olan-unluler.jpg


Önerilen İçerik; İkizler Burcu Sözleri

Neoldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum