İhtiyaç Anında Yardımınıza Koşacak 5 Site

Birçok işimizi online olarak yaparken bazen sıkışıyoruz ve ne yapacağımız bilemiyoruz. İşte sıkıştığınız an yardımınıza koşacak ihtiyaç anında gerekli olan 5 site önerisi…
İhtiyaç Anında Yardımınıza Koşacak 5 Site

Gelişen teknoloji ile birlikte tüm işlerimizi online olarak görmemizi sağlıyor. Gerekli olan işlemlerimizi uygulamalar üzerinden yapıyoruz. Ancak öyle anlar oluyor ki neyi nasıl yapacağımızı şaşırıyoruz. İşte o anlarda yardımımıza koşacak 5 siteyi sizler için derledik.

Sliderule
sliderule.jpg
Sliderule isimli site size online kurs alma imkanı veriyor. Ancak bilinen kursların aksine site içerisinde aklınıza gelebilecek her şeyin kursu var. Görünce “Bununda mı kursu varmış?” diyeceksiniz.

Cloudconvert
Cloudconvert
Cloudconvert adlı site bir dosyayı istediğiniz formata çevirmenizi sağlıyor. Online işlemlerde çok kullanılan “pdf” uzantısına istediğiniz dosyalarını çevirebilirsiniz. Ayrıca her uzantıyı çevirebileceğiniz format da mevcut

7 Cups of Tea
7 Cups of Tea

Sıradaki site kendini yalnız hissedenler için birebir. Kimsem yok ya da dert anlatacak kimse bulamıyorum diyorsanız 7 Cups of Tea yardımınıza koşuyor. Siteye giriş yaptığınızda dertli olduğunuz konuyu başlıklardan seçiyorsunuz ve karşınıza site içerisinde bulunan sizi dinleyecek olan binlerce kişiden biri geliyor. Tabii ki tüm bunlar anonim şekilde gerçekleşiyor. En yakın dostlarınızın size yapmadığını 7 Cups of Tea isimli site sunuyor. Sitenin tek kötü yanı ise İngilizce kullanmanız gerekiyor oluşu.
 

easyASCII
easyASCII
Bilgisayarda evraklarımızı yazarken genellikle kullanacağımız simgeleri klavyemizde bulamayız. Klavye üzerinde çok karmaşık yerlerde olan simgeleri bu sitede basitçe bulup kopyalayabilirsiniz ve evraklarınızda rahatça kullanabilirsiniz. Site belki de en basit yol ile sizlere hizmet ediyor.

50 Ways to Get a Job About 
50 Ways to Get a Job About
Ülkemiz için belki de kullanılması en gerekli sitelerden bir tanesi. İşsizliğin arttığı bu günlerde site sizlere iş bulmanın 50 yolunu anlatıyor. Üstelik öneri ve tavsiye vermekten de kaçınmıyor. Ancak maalesef ki bu site de İngilizce gerektiriyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.