İhsan Şener Kimdir

25. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili İhsan Şener, 1 Ocak 1965' de Ordu Korgan'da doğmuştur. Babasının adı Ali, annesinin adı Fatma'dır.
İhsan Şener Kimdir

İhsan Şener Biyografisi

İhsan Şener’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdikten sonra yüksek lisansını aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Bölümünde yapmıştır.Başbakanlık Devlet Arşivleri Uzmanlığı, Bakan Danışmanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında Yönetici; Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda (RTÜK) Bölge Müdürlüğü, Uzman Denetçilik ve Daire başkanı olarak görevler yaptı.

 

İhsan Şener’in Siyasi Hayatı

2011 Milletvekili Genel seçimlerinde Ordu Milletvekili seçildi. Halen TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi ( KEİPA ) Türk Grubu Başkanı, Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir.

25. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili seçilerek meclise giren İhsan Şener, 26. Dönemde meclise girememiştir.  

Şener, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.