Iğdır'ın En İyi Otelleri

Iğdır' da konaklayabileceğiniz otelleri sizler için araştırdık.
Iğdır'ın En İyi Otelleri

Iğdır' da size konaklama imkanı sunan birçok otel bulunmaktadır. İşte Iğdır' da kaliteli hizmet sunan, en iyi Iğdır otelleri;
 

Hotel Dedemin

Iğdır merkezde bulunan otel, Iğdır' ın en iyi otelleri arasında yerini almaktadır. Otelin 50 odası bulunmaktadır. Otel de oda kahvaltı hizmeti vardır. Her odada minibar, klima, tv, banyo bulunmaktadır. Iğdır otagarına 5 km uzaklıkta bulunan oteli seçeneklerinizin arasına alabilirsiniz.
 

hotel-dedemin.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 153 TL.

Adres: Bağlar Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No: 33 Merkez Iğdır

Tel: ( 0476 ) 227 39 20
 

Hotel Gold Yıldırım

Iğdır merkezde bulunan otelin 50 odası vardır. Her sabah Iğdır lezzetlerini de bulabileceğiniz kahvaltı servisi bulunmaktadır. Otelin bir restoranı bulunmaktadır. Öğlen ve akşam yemeklerini bu restoranda yiyebilirsiniz. Ailenizle, gönül rahatlığı içerisinde konaklayabileceğiniz otel misafirlerini bekliyor.
 

gold-yildirim-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 140 TL.

Adres: Bağlar Mah. Doktor Sadık Ahmet Caddesi No: 28, 76000 Iğdır

Tel: ( 0476 ) 227 98 44
 

Hotel Dedemin 2

Dedemin otelin 2. şubesi olup yine Iğdır Merkezde bulunmaktadır. Otel de 47 oda bulunmaktadır. Otelin modernize edilmiş odalarında yorgunluğunuzu atabilir, restoranında lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. İster iş seyahati için olsun, ister tatil amaçlı hotel Dedemin' i tercih edebilirsiniz.
 

hotel-dedemin-2-.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 153 TL.

Adres: Bağlar Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No: 6/ A Iğdır
 

Hotel Star Royal

Iğdır şehir merkezinde bulunan otel, misafirlerine kaliteli ve seçkin hizmet sunumuyla dikkat çekiyor. Özellikle iş seyahatlerinde sıklıkla tercih edilen otel, tatil amaçlı da tercih edilebilir. Otelin içi modernize edilmiş odaları ve mimarisi çok hoş. Iğdır' da farkını ortaya koymuş, iyi otellerin arasında kendine yer bulmuş Hotel Star Royal.
 

hotel-star-royal.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 160 TL.

Adres: Cumhuriyet Mah. Av. İbrahim Bozyel Caddesi No: 7, 76000 Iğdır

Tel: ( 0476 ) 226 09 09

 

Iğdır Gezilecek Yerler

Iğdır Hakkında Bilmedikleriniz

Iğdır Lezzetleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.