İbrahim Güler Kimdir? & Hakkında Bilgi

1976 Yılında Hatay da dünyaya gelen İbrahim güler uzun yıllar Ak Parti'ye önemli hizmetlerde bulunmuştur. İbrahim Güler hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
İbrahim Güler Kimdir? & Hakkında Bilgi

İbrahim Güler Biyografi

1976 yılında Reyhan'da dünyaya gelen İbrahim Güler, öğrenim hayatını üniversite yıllarına kadar doğduğu yerde geçirmiştir. 1997 yılında Gazi Üniversitesi'nden mezun olan Güler, 2017 yılında da Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezun olmuştur. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yerel seçimlerinde Hatay Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklandıktan sonra herkesin merak ettiği bir isim haline gelmiştir.

İbrahim Güler Biyografi


İbrahim Güler Görev Aldığı Yerler

Siyasi yaşamına başlamadan önce 2005 yılında Hatay, Edirne ve Şanlıurfa şehirlerinde öğretmenlik yapan Güler, 2012 yılında ise kendi kurmuş olduğu Güler Uls. Taş. firmasına ortak ve müdür olmuştur. Siyasi yaşamına da 2012 yılı içerisinde başlayan bu 6 yıllık bir süreçte Ak Parti teşkilatı içerisinde aktif bir şekilde rol oynayan İbrahim Güler, Hatay Belediye Başkan adayıdır.

İbrahim Güler Görev Aldığı Yerler


İbrahim Güler Siyasi Yaşamı

Ak Parti Antakya Belediye Başkan Yardımcısı olarak siyasi yaşamına başlayan Güler, 2013 yılına gelindiğinde IBC GÜLER Dış Tic. 2013 Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yön. Krl. Üyesi seçilmiştir. 2014 yılında ise Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak ataması yapılan İbrahim Güler için Antakya bölgesindeki aktif siyasi yaşamı belediye başkanı adaylığı için yolunu açmıştır. Evli ve 5 çocuk babası olan Güler aynı zamanda Türkiye'nin önemli iş adamları arasında da yer alır.

İbrahim Güler Siyasi Yaşamı


İbrahim Güler İş Yaşamı

Siyasi hayatının yanı sıra sektörel bazda da gerek Türkiye, gerek yurt dışı ülkelerinin dikkatini çeken bir iş adamı olan İbrahim Güler, 2015 yılında Hatay RORO Yön. Krl Başkanı (Ortadoğu Süveyş’in güney kısmına ülke karayoluna İhracat ve lojistiğini bağlamakta olan tek düzenli RORO hattı) olarak seçilmiştir. İyi derecede Arapça ve İngilizce bilen bu iş adamı hem iş yaşamında hem de siyasi yaşamında aktif rol oynar.

İbrahim Güler İş Yaşamı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.