İbrahim Giydirir Kimdir

Dövüş sporunda alanında Muay Thai ile ilgilenen İbrahim Giydirir, 25 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu.
İbrahim Giydirir Kimdir

İbrahim Giydirir’in Biyografisi

İbrahim Giydirir, henüz eğitimini aldığı dönemlerde dövüş sporu ile ilgilenmeye başladı. Dövüş sporu çeşitlerinden Muay Thai sporcusu oldu. 1.93 boy ve 90 kiloluk fiziksel özelliklere sahip olan Giydirir, kendi alanında birçok başarının sahibidir.

İbrahim Giydirir, dövüş sporu alanında Avrupa Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunmaktadır. Bunların yanı sıra Dünya Dövüş Oyunları klasmanında 2013 yılında aldığı bir ikincilik daha vardır. Kariyeri boyunca 22 maça çıkan Giydirir, 7 nakavt, 19 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.

İbrahim Giydirir, 2016 yılında TV8 ekranlarında başlayacak olan, sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “Survivor 2016” yarışmasına katılacak.

Yarışma içerisinde gönüllüler takımında yer alacak ve takımında kendisine Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü ve Zafer Mete eşlik edecek.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.