İBB’nin Trafik Uygulaması Sürücüleri Yanılttı

İstanbul’da yaşanan trafik sıkıntısına çözüm olması için inşa edilen ve Türkiye’nin büyük projelerinden bir tanesi olan Avrasya Tüneli, maalesef beklentileri karşılayamadı. Tünelin girişinde, içerisinde ve çıkışında trafik oluştu.
İBB’nin Trafik Uygulaması Sürücüleri Yanılttı

İstanbul’da yaşanan trafik sorunu herkesin malumu… Büyük projeler tamamlansa da, yine de trafik sıkıntısına çözüm olamıyor.

İBB’NİN UYGULAMASI SÜRÜCÜLERİ YANILTTI

Bu büyük projelerden bir tanesi de Avrasya Tüneli… İstanbul trafiğini rahatlaması için inşa edilen bu yapı, bugün uzun araç kuyrukları ile görüntülendi.

ibb trafik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) trafik uygulamasına bakıp, trafikten kurtulmak isteyen sürücüler, Avrasya Tüneli’ne yöneldi. Uygulamaya bakıldığında tünelde trafik yok gibi gözükse de, sürücüler büyük bir şok ile karşılaştı. Uzun araç trafiklerine maruz kalan sürücüler, yaşanan olaya isyan etti.

PARALI GEÇİŞE RAĞMEN TRAFİĞE YAKALANDILAR

Trafik sıkıntısı yaşamak istemeyen sürücüler, İBB’nin trafik uygulamasına bakıp Avrasya Tüneli’ne geçtiler. Uygulamada yollar açık gözükse de tünelde uzun araç kuyrukları vardı. Her geçişte 16,60 TL vermelerine rağmen, İBB’nin trafik uygulamasına bakıp Avrasya Tüneli’ne yönelen sürücüler uzun araç kuyrukları ile karşılaştı.

avrasya tüneli trafik

 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.