Kariyer İBB İş Başvuru Nasıl Yapılır? İBB Personel Alımı Sitesi Hakkında Bilgi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklama neticesinde, işe alım süreçleri Kariyer İBB sitesi üzerinden yapılacak. Peki, Kariyer İBB nedir? İBB Kariyer İş Başvurucu Yap işlemi nasıl gerçekleştirilir?
Kariyer İBB İş Başvuru Nasıl Yapılır? İBB Personel Alımı Sitesi Hakkında Bilgi

Kariyer İBB son günlerde İstanbulluların en çok bilgi sahibi olmak istediği konuların başında gelmektedir. Öyle ki, İBB tarafından yapılan açıklama neticesinde, yeni dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bünyesinde yer alan kurumlarda çalışmak için ilk önce İBB Kariyer sitesine başvuru yapılacak. Peki, İBB Kariyer nedir? Kariyer İBB iş başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine CV nasıl eklenir? İBB Kariyer sitesine başvuru koşulları nelerdir? Hangi belgeler istenmektedir? İşte, tüm sorulara cevap bulacağınız Kariyer İBB iş başvurusu içeriğimiz…

İBB Kariyer Sitesi Nedir?

kariyer.ibb sitesi, yeni dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların başvuru yapacağı sistemin genel adıdır. Bizzat İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan açıklama ile oluşturulan kariyer.ibb sistesi, bundan sonra İBB’ye işçi almak için kullanılacak tek yöntem olacaktır.


Kariyer.İBB İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kariyer.İBB sitesine birçok kişi iş başvurusu nasıl yapılır bilgi sahibi değil. Bizde İstanbullu vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla kariyer.ibb sitesine nasıl üye olunacağını ve nasıl iş başvurusu yapılacağını detaylı olarak anlattık.

Kariyer İBB İş Başvurusu Yapmak İçin TIKLAYIN!

1) kariyer.ibb sitesi üzerinden başvuru yapmak için ilk olarak sizlere belirttiğimiz linkle tıklayıp İBB Kariyer sitesinin ana sayfasına yönlendirileceksiniz.

kariyer ibb iş başvuru üyelik


2) Karşınıza gelen sayfada sağ tarafta yer alan bölümde Kaydol yazan butona tıklayın. İlk olarak kariyer.ibb sitesine üye olmanız gerekecektir.

kariyer ibb iş başvuru üyelik

Sonrasında ise sizden istenen yerlere doğru bilgileri girin. Burada e-posta adresine sürekli olarak kullandığınız e-posta adresinizi ekleyin. Çünkü üye işlemi sırasında aktivasyon maili ve diğer bütün duyurular bu adrese gelecektir.


3) Üye işlemini tamamladıktan sonra artık siteye giriş sağlamış olursunuz. Sıra geldi iş başvurusu yapmaya. Sistemde şuan olarak vatandaşlar sadece Genel Başvuru yapabilmektedir. Bunun için sayfanın alt kısmında yer alan “Öne Çıkan İlanlar” bölümünde yayınlanan Genel Başvuru kısmına tıklayın.

kariyer ibb iş başvuru üyelik


4) Ardından ise Başvur diyerek son işlemi gerçekleştirin. Artık kariyer.ibb.istanbul sitesinde resmi bir iş başvurunuz bulunmaktadır.

kariyer ibb iş başvuru üyelik


Kariyer İBB Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kariyer İBB’ye başvuru için gerekli bir belge ya da herhangi bir şey bulunmaktadır. Yukarıda bahsettiğimiz üzere, kariyer.ibb.istanbul sitesine üye olup sonrasında sizden istenen kısımları eksiksik doldurmanız her şey için yeterli olacaktır. Vatandaşların yaptığı bu işlem aslında bir nevi Kariyer İBB üzerinden CV oluşturmak ve bunu İBB’y sunmak… Kısacası Kariyer İBB sitesine üye olun, sizden istenen bilgileri eksiksiz doldurun, Başvur bölümünden başvurunuzu yapın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
49 Yorum