Hyundai'dan Sanal Kullanma Klavuzu

Hyundai, araç kılavuzu konusunda devrim gibi bir adım atıyor. Artık aracınızı öğrenmek için sayfalarca karıştıracağınız bir kılavuz yerine daha rahat ve eğlenceli şekilde öğrenebileceğiniz kılavuzunuz var. Kılavuzla ilgili tüm detaylar haberimizde...
Hyundai'dan Sanal Kullanma Klavuzu

Yeni bir otomobil aldığınızda aracınızı öğrenmek için aracın kılavuzunu incelerseniz. Biraz daha karışık şekilde görünen bu kullanma kılavuzunda çoğu kez istediğiniz şeyi öğrenemezsiniz. İşte bu duruma Hyundai son vermek için 2015 Sonata modellerinde artırılmış gerçeklik teknolojisi ile oluşturduğu kullanım kılavuzu uygulamasını getirdi.

hyundai-sonata.jpg

Güney Kore’nin dünya markası otomobili Hyundai, otomobil sektörüne çok farklı bir yenilik getiriyor. Aracını öğrenmek isteyenler için artık sayfalar dolusu karışık kılavuz yerine “Sanal Rehber” uygulaması geliyor. Bu uygulama ile kişi, aracının özelliklerini akıllı telefon ve tabletler üzerinden rahatlık öğrenebiliyor.

sanal-rehber.jpg

Aracın genel bilgilerinin yer aldığı sanal rehber, sadece düz bilgilerden oluşmuyor. Aracın tamir ve bakımı gibi bazı işlemlerin de nasıl yapılabileceğini gösteriyor. Örneğin aracınızın hava filtresini değiştirmek istiyorsunuz. Bunun için cihazınızdan doğru sanal kılavuzunu açıp hava filtrenizi değiştirme videosunu izleyerek öğrenebilirsiniz.

hyundai-rehber.jpg

Sanal Rehber, araçla ilgili olarak oldukça geniş bir içeriğe sahip. Bu rehberin başlıca özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

  • Araçla ilgili yazılı ve videolu anlatım
  • Gösterge panelindeki uyarı ışıkları ve anlamları
  • Tamir videoları
  • Bakım videoları
  • 2D ve 3D boyutlu izlenebilen videolar
  • 50’den fazla bilgilendirme kılavuzu

Hyundai sanal rehber uygulamasını şimdilik sadece 2015 Sonata modeli için uyarladı. İlerleyen zamanlarda sanal rehberine diğer ki modelleri de uyumlu hale getirecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.