Hyundai Yeni 'Elantra'yı Tanıttı

'Hyundai' Güney Kore için yeni nesil 'Avante' ile ilgili bilgiler sundu. Yeni araç Dünya pazarında 'Elantra' adıyla satışa çıkacak. İşte, yeni 'Hyundai Elantra' ile ilgili detaylar...
Hyundai Yeni 'Elantra'yı Tanıttı

'Hyundai' Şirketi Güney Kore için yeni nesil sedan 'Avante'nin bazı bilgilerini paylaştı. Diğer pazarlarda ise model "Elantra" adı ile satılacak. Aracın resmi tanıtımı ise 2015 yılının sonlarında olacaktır.
Yeni 'Hyundai Elantra'nın tasarımında önemli bir değişiklik yapılmadı. Yeni Elantra yeni radyatör parmaklık, spor ön tampon, ok şekilli farlar, farklı fenerler ve yeni hafif lehimli lastiklerle donatılmıştır. Ban yapısının yüzde 53-ü dayanıklı çelikten yapılmıştır. Aerodinamikin direniş gücü ise 0.27'dir.

elantra-.jpg

Resmi olmayan bilgilere göre, modelin motor gamasına yeni 1,6-litrelik 4-silindirli dizel turbo motoru dahil edildi. Motor 136 beygir gücündedir. Ayrıca araç 6 ileri manuel veya 7 ileri, çift debriyajlı otomatik şanzıman ile birlikte çalışacak. Motor gamasına, ilaveten 1,6 ve 2,0-litrelik benzin motorlar da dahil edilebilecek. Onların gücü ise 120'den 149 hp'ye kadar olacaktır.

avante-.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.