Hüseyin Şahin Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili olan Hüseyin Şahin, 1968 yılında İnegöl'de doğmuştur. Babasının adı Nazmi, annesinin adı Gülfer'dir
Hüseyin Şahin Kimdir

Hüseyin Şahin’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldukta sonra Orman Ürünleri ve Mobilya sektörleri üzerinde ticari faaliyetlerde bulundu.İnegöl Genç İşadamları Derneği Kurucu üyeliği ve Dönem Başkanlığı, İnegölspor Yöneticiliği, Bursaspor Süper Lig İdari Asbaşkanlığı ve Yöneticiliği, Türkiye Futbol Federasyonu Delegeliği, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, İnegöl Ağaç İşleri ve Mobilya OSB Kurucu Üyeliği, Güney Marmara Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu Kurucu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı ile Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği olmak üzere birçok STK’larda görev yaptı.

 

Hüseyin Şahin’in Siyasi Hayatı

2004 yılında Bursa İl Genel Meclisi Üyeliği ve İl Daimi Encümen Üyeliği görevlerine seçildi. 24.Dönem Bursa Milletvekili olarak görev yaptı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve TBMM Parlamentolar Arası Gürcistan Dostluk Grubu Başkanı olarak görev aldı.

Hüseyin Şahin, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili olarak yeniden  meclise girmiştir.

Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.