Hulu Yapımı A Teacher Dizi Analizi

2020 Hulu FX yapımı olan A Teacher adlı diziyi sizler için araştırarak içerik haline getirdik. Hulu dizileri.
Hulu Yapımı A Teacher Dizi Analizi

Hulu FX A Teacher Dizisi İncelemesi

2020 Dram yapımlarından biri olan A Teacher adlı dizinin oyuncu kadrosunu ve başrollerini, konusunu, yapımcılarını, izleyici yorumlarını derleyerek NeOldu.com okurları için kaleme aldık. İşte A Teacher hakkındaki detaylar.


1. Dizi ilk olarak 10 Kasım 2020 tarihinde gösterime girmiştir. Şu anlık 1 sezon 10 bölümden oluşan dizinin ortalama bir bölüm süresi 21-28 dakika arasındadır.

A Teacher


2. Dizinin yayınlanan ilk fragmanı Hulu’nun kanalından kaldırılmıştır ancak Movie Coverage Orijinal YouTube kanalında 10 Eylül 2020 tarihinde tekrar yayınlanmıştır. Yayınlanan bu fragman 812.170 kişi tarafından izlenmiş olup 10.000 kişi tarafından beğenilmiştir.

A Teacher1


3. Hannah Fidell’den Bir Öğretmen adlı eserinden uyarlanan dizinin türü dramdır. Gllian Robespierre ve Andrew Neel’in yöneticiliğindeki dizinin şarkıları Keegan DeWitt tarafından hazırlanmaktadır.

A Teacher2


4. ABD menşeili dizinin yapımcıları ise Michael Costigan, Jason Bateman, Daniel Brocklehurst ve Kate Mara’dır. Sinematografisini Quyen Tran’ın üstlendiği dizinin yapımcı şirketleri ise Agrega Filmler, Hola Fidel ve FXP’dir.

A Teacher3


5. Hulu dizileri diyince akla gelebilecek kalitede olan dizinin oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu şekilde; Kate Mara (Claire Wilson), Nick Robinson (Eric Walker), Dylan Schmid (Josh Smith), Ashley Zukerman (Matt Mitchell), Shane Harper (Logan Davis), Camila Perez (Alison), Adam David Thompson (Nate Wilson), Charlie Zeltzer (Phil Walker) ve Matt Raymond (Devin Walker).

A Teacher4


6. 10 bölümlük serinin odak noktası ise Teksas’ta zengin mahallesinde bulunan lisede genç bir öğretmen ve öğrencisinin arasındaki ilişkinin etrafında dönüyor.

A Teacher5


7. Dizinin konusunu lisede çalışan öğretmenin öğrencisine karşı beslediği duyguları dışa vurmasıyla beraber yaşadıkları ilişki olarak yorumlayabiliriz. Dizi konusu itibari ile eleştiri alsa da çoğu kişi tarafından beğenilmiş ve gerçek hayattan uyarlama olduğu iddiaları dolaşmaktadır.

A Teacher6


8. Dizi IMDB’de 628 kişinin verdiği oy ile 7,3 puan alıyor. Biz NeOldu yazarları olarak izlediğimizde oyunculukların ve senaryonun kaliteli olduğunu ancak hikaye itibari ile etik olmadığı kanaatindeyiz. İzlemenizi tavsiye ediyoruz.

A Teacherr


Hulu A Teacher İzleyici Yorumları

? İlk 3 bölümü yeni bitirdim ve birisinin bunu TV'de gösterecek kadar cesur olmasına sevindim. İzlemesi zor muydu elbette, ama gerçek hayatta bunun için hapse giren ve öğrencisi ile evlenip çocuk sahibi olan Mary Kay Letourneau'yu unutmayalım. Anlamı BU ŞEYLER GERÇEK HAYATTA OLUR !!! Doğru mu yapıyor tabi ki değil, ama sanatsal düzeyde gösteri yazılmış ve iyi oynanmış ve Kate Mara harika bir seçimdi. Sadece izlerken hatırlayın, bunlar yaşlı aktörler ve eğer bunu hazmedemiyorsanız, o zaman annemin bir korku filmi olduğunda yaptığını yapın ... derin bir nefes alın ve kanalı değiştirin.


? Özeti okuduysanız veya fragmanı gördüyseniz, garanti ederim ki zaten küçük bir yargıdan geçmişsinizdir. İlk bölüme bir şans verin, zaman ayırmaya değer ve bu başka bir sevimsiz / meh CW veya Hallmark yapımı değil. Oyuncular, Öğretmen / Öğrenci ilişkilerinin ürkütücü tarafını oynayarak rolleri içinde harika bir iş çıkardılar, ancak aynı zamanda, bir erkek veya bir kız olmanıza bakılmaksızın, günaha ve fanteziyle çizgiyi flört etmede harika bir iş çıkardılar.      


? Çok fazla ahlaki panik ve ahlaki değer. Ancak konu, popüler eğlencede her şey gibi insan deneyiminin bir parçasıdır. Cinayetleri ve soygunları her zaman ekranda izliyoruz ve yapımcıların bunların iyi olduğunu veya gerçek hayatta kabul edilmesi gerektiğini söylediğini varsaymıyoruz, Bu gösteriye aynı boşluk verilmeli. Bu dizi, bir öğretmen, öğrencisi ve oldukça çabuk uygunsuz olmaya başlayan ilişkilerini anlatıyor. İyi yapılmış, oyunculuk mükemmel, her iki oyuncu da yaşadıkları iç mücadeleyi gösteriyor. İzlemeye değer ama bence çığır açıcı değil. 


? Geçenlerde, internetteki önceki yorumlar ve incelemeler göz önüne alındığında, bu şovu büyük bir dikkatle izlemeye başladım. İmdb tanımı da ilişkiyi "yırtıcı" bir ilişki olarak adlandırıyor. Karakterler hakkında şimdiye kadar bildiklerimizden ne Eric ne de Claire bu tanıma uyuyor.Claire, yeni bir okula yeni taşınmış bir İngilizce öğretmeni. O çok çekici ve "son sınıflar" hemen ondan hoşlanıyor.Eric, sınıfında bir öğrenci ve tekrarlanan "tesadüfler" sayesinde, Claire ve Erik birbirleriyle karşılaşmaya devam ediyor. Bence bu bölüm daha iyi yazılabilirdi.Genel olarak, şovun kısa süreli olması nedeniyle biraz engellendiğini hissediyorum.


? İnsanlar bu dizinin bir bölümünü izliyor gibi görünüyor ve konusunu yüceltmeye çalıştığını düşünüyor. DEĞİL. Özeti okursanız, yakalanacakları ve cezalandırılacakları açıktır. Sadece bu değil, her bölümün sonunda, bakımlı çocukların ve ebeveynlerinin istismar belirtilerini fark etmelerine yardımcı olacak kaynağa sahip bir bağlantı listeliyor. Bu dizi, farkındalığı yaymaya çalışırken yaşanan dehşeti gösteriyor. Bu şovun Twitter'da neden trend etiketi olmadığı çok açık, çünkü şovu gerçekten izleyen beyni olan herkes bu şovun gerçek anlamını biliyor.


? Aynı adlı dandik ötesi filmden uyarlanmış. filmi. Hannah fidell'in berbat filmini dizileştirmek nereden baksan kötü bir karar ama bari dizileştirme (senaryo/yönetmenlik) görevi yazma ve yönetme yeteneklerinden nasibini alamamış fidell'e teslim edilmeseymiş... film klasik "öğrenci-öğretmen yasak aşkı"na odaklanıyor. Merkezde bu ilişki var ama ne karakterler derinleştiriliyordu, ne de ilişkinin uygunsuzluğu irdeleniyordu. fidell için varsa yoksa seks - seks ve tabii ki seks. Öğrenciyle öğretmeni sevişirken göstermenin yaratacağı şokeleri düşünerek mi bu kadar sekse odaklanmıştı bilemiyorum. 


? Yeni fx dizisi. Tabu bir konuya odaklanmakta. Öğretmen öğrenci arasında gerçekleşen romantik bir ilişki üzerine kurulu hikaye. hannah fidell dizinin hem yazarı hem yönetmeni. Aynı yönetmenin 2013 senesinde aynı isimle yayınlanan filminden uyarlanmış. ilk sezonu 10 bölüm olarak hazırlanmış. Başrollerde kate mara ve nick robinson bulunmakta. castın sıkıntılı olduğu aşikar. Yaş farkı pek belirgin değil. Senaryoda da büyük bir numara yok. Ancak kullanılan kamera ve kurgu hiç fena değil. Sahneleri çok iyi organize edilmiş. Planlar birbiri ardına makul şekillerde sıralanmış. 


? Gayet ilgi çekici bir konu (öğretmen-öğrenci ilişkisi), sıkıcı ve tekrarlara boğulan bir filme dönüşmüş. Karakterler film boyunca gelişmiyor, diane'in sürekli eric ile sevişmesine tanık oluyoruz. lindsay burdge'ün güzelliği çekilir kıldı benim için filmi, yoksa bir vakit kaybı. Bir de şarkılar çok iyi, özellikle lower dens'ten alphabet song.


Hulu A Teacher Dizi Oyuncuları ve Başrolü

Kate Mara – Claire Wilson

Fantastik Dörtlü, Tetikçi, House of Cards ve My Days of Mercy gibi yapımlarda aldığı rollerle kendini tanıtmayı başarmış ABD’li bir aktör. Şu zamana kadar 45’ten fazla yapımda görev almış ve 37 yaşında.

Kate Mara


Nick Robinson – Eric Walker

25 yaşında ABD kökenli aktör. En İyi Öpüşme Sahnesi Dalında MTV Film Ödülü ve Teen Choice Bir Filmde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Ödül’üne sahip. Love Simon, Everything Everything, 5th Wave ve Jurassic World gibi yapımlarda rol almış. Şu zamana kadar 25’ten fazla yapımda rolü bulunuyor.

Nick Robinson


Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2020

Kategori: Dram – Aşk – Gençlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.