Hubie'nin Cadılar Bayramı Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bir Amerikan korku filmi olan Hubie'nin Cadılar Bayramı hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizin için Hubie'nin Cadılar Bayramı konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Hubie'nin Cadılar Bayramı Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hubie'nin Cadılar Bayramı Filmi

Komedi ve korku türünde bir yapım olan Hubie'nin Cadılar Bayramı Netflix’in yeni filmlerinden birisidir. Son zamanlarda artış gösteren Amerikan korku filmleri Netflix’te de kendine bu yapımla yer bulmuştur. Korku türündeki kaliteli yapımlardan biri olduğunu düşündüğümüz Hubie'nin Cadılar Bayramı filmini inceledik. Sizler için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Hubie'nin Cadılar Bayramı filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.

Hubie'nin Cadılar Bayramı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 7 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. Toplam 1 saat 42 dakika uzunluğunda olan Hubie'nin Cadılar Bayramı filmi izleyicilerine güzel bir hikâye sunmuştur.

hubienin cadilar bayrami yayın tarihi


2. Eskisi kadar olmasa da hâlâ devam etmekte olan Amerikan korku yapımlarının arasında yer alan Hubie'nin Cadılar Bayramı filmi güzel bir kurguya ve iyi bir olaylar zincirine sahiptir.

hubienin cadilar bayrami


3. Filmin yazarlığını Adam Sandler ve hepimizin bildiği Saturday Night Live yapımının ekibinde yer alan Tim Herlihy yapmıştır. Filmin yönetmenliğini ise geçen yıllarda çıkan Adam Sandler: 100% Fresh yapımından bildiğimiz Steven Brill ismi yapmıştır.

hubienin cadilar bayrami yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen, Ray Liotta, Steve Buscemi, Rob Schneider, Maya Rudolph, Tim Meadows, Michael Chiklis, June Squibb, George Wallace, Kenan Thompson ve Shaquille O'Neal gibi isimler bulunmaktadır.

hubienin cadilar bayrami oyuncuları


5. Hubie Dubois, hayatının başladığı ve devam ettirdiği Saken’de hem küçük çocuklar hem de yetişkinler tarafından dalga geçilen bir adamdır. İyi bir insan olan Hubie’nin hayatı Cadılar Bayramında yaşanan bir cinayetin merkezinde bulmasıyla bambaşka bir hâl alır.

hubienin cadilar bayrami dizisinin konusu


6. Yapılan cinayet gerçekleşecek olan Cadılar Bayramı kutlamalarına tehlike oluşturur. Filmde memleketi için elinden ne gelirse onu yapacak olan Hubie’nin Cadılar Bayramı kutlamalarını kurtarması için zorlu bir mücadeleye girmesi anlatılmaktadır.

hubienin cadilar bayrami konusu


7. İzleyiciyi kendisine çeken hikâyesiyle ve güzel kurgulanmış olaylar zinciriyle Hubie'nin Cadılar Bayramı filmi izleyicileri tarafından beğenilmiştir. IMDb üzerinden aldığı 5,2’lik puanla da zaman ayrılabilecek bir yapım olduğunu kanıtlamıştır.

hubienin cadilar bayrami imdb


Komedi Türündeki Hubie'nin Cadılar Bayramı Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 24 yıl sonra Adam Sandler ve Julie Bowen'ın tekrar birlikte olacağı film olacaktır. 1996 yılında Happy Gilmore filminde yer almışlardı. Onun gibi güzel bir film olur umarım. S*** M.

👤 96 yılında Happy Gilmore filminden sonra Adam Sandler ve Julie Bowen'ı gene birlikte görmek güzeldi. Ama film gerçekten çok kötü çıktı. Bayağı da merakla bekliyordum oysa. Tek güzel yanı Happy Gilmore filminde huzurevinde bakıcılık yapan Ben Stiller'ın gene aynı karakterle bu sefer akıl hastanesinde bakıcılık yapmasıydı. Onun dışında pek eğlenemedim zaten. 3/10. S*** M.

👤 Ortalama bir Adam Sandler filmi. Yine beğenmeyeni çok. Kadro kalitesine bakılırsa, bence de daha iyisi olabilirdi. Ama yine de iyi-kötü izlettiriyor kendisini. D**** A.

👤 Normal bir Adam Sandler filmi işte. Sırf eleştirmek için başlığı ne diye meşgul ediyorsunuz. Yazmak için yazmak bu ve bildiğin zaman kaybı. Adam Sandler'ın IMDb film ortalaması 5 civarı zaten. Kötü olmaması mucize olur. Ben mesela Adam Sandler filmlerini izlemeyi ne kadar berbat olursa olsun acayip seviyorum. Eskiden kalma bir alışkanlık. Ne kadar kötü olursa olsun bana göre filmler kendini izlettiriyor. S**** K.

👤 Adam'ın kendisinin daha fazla düşündürücü ve kesilmemiş Jemler gibi ciddi filmler yapabileceğini bildiğine inanıyorum ama yapmıyor. Çünkü sadece bir grup arkadaşını ve ailesini koyup çekebileceği tüm bu saçma filmleri yaparken eğlenmek istiyor. Bir tatil ama iş yeri gibi artı para kazanıyor. S*** V.

👤 Dün bu filmi küçük kardeşlerimden biriyle izliyordum ve çok keyif aldım. Gerçekten komik ve Cadılar Bayramı Slasher filmlerinin komik bir yorumuydu. Zavallı Hubie için üzüldüm, sadece arkadaş canlısı olmak ve herkesi güvende tutmak istiyordu, ama herkes ona sebepsiz yere pislikmiş gibi davranıyor! Cadılar Bayramı'nda izlemek için komik bir şey arıyorsanız ve sizi gerçekten Cadılar Bayramı ruhuna sokmak ve izlemek için harika bir komedi korku filmi. M*** B.

👤 Adam Sandler ve filmleri hakkında istediğinizi söyleyin. Ama o her zaman tüm zamanların en sevdiğim komedi oyuncusu olacak. Filmlerinden hiç sıkılmadım. Ölürse ağlarım. Jackie Chan dahil. D*** G.

👤 O kadar iyi bir film değildi ama yalan söyleyemem, bir sebepten dolayı beni mutlu etti ve hakaret edemezsin. Sonunda da benim gibi Cameron'a haraç verdiklerinde başkaları da üzüldü mü? Keşke hâlâ burada olsaydı, keşke daha gençken geri dönebilseydim ve her şey yolundaydı. Her neyse o öldü. Hepimiz özlüyoruz ve o harika bir insandı. K*** O.


Hubie'nin Cadılar Bayramı Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Komedi ve korku türlerini güzel bir şekilde işleyen Hubie'nin Cadılar Bayramı filminde yer alan oyuncuları inceledik. İşte sizin için hazırladığımız Hubie'nin Cadılar Bayramı oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Adam Sandler - Hubie Dubois

Kendine has tarzıyla güzel bir izleyici kitlesine sahip olan Adam Sandler bir Amerikalı sinema oyuncusu, şarkıcı, senarist ve yapımcıdır. Eski bir Saturday Night Live üyesi olan Adam Sandler, daha önceden Karışık Aile, Ridiculous 6, The Do-Over, Murder Mystery, Sandy Wexler, The Week Of ve The Meyerowitz Stories yapımlarında yer almıştır. Adam Sandler bu filmde ise Cadılar Bayramı kutlamalarını kurtarmak isteyen ama herkesin alay ettiği Hubie Dubois karakterini canlandırmaktadır.

hubienin cadilar bayrami hubie


Julie Bowen - Violet Valentine

Sinema kariyerinde oldukça başarılı olan Julie Bowen bir Amerikalı aktördür. Emmy ödüllü bir sinema ve dizi oyuncusu olan Julie Bowen’ın en bilinen rolü Modern Family dizisindeki Claire Pritchett rolüdür. Julie Bowen daha önceden Weeds, Boston Legal, Lost, Rapunzel: Serüvenler, True Jackson Vp ve Scooby Doo Gizem Avcıları gibi yapımlarda yer almıştır. Julie Bowen bu filmde ise kasabadaki bir vatandaş olan Violet Valentine karakterini canlandırmaktadır.

hubienin cadilar bayrami violet


Kevin James - Sgt. Steve Downey

Filmdeki önemli oyunculardan birisi olan Kevin James bir Amerikalı komedyendir. Emmy ödülüne aday olarak gösterilen oyuncu The King of Queens dizisinde Carry'nin eşi Doug Hefferman rolü ile bilinmektedir. Kevin James daha önceden Paul Blart: Mall Cop, Büyükler, Hayvan Bakıcısı, Ağır Siklet, Büyükler 2 ve Paul Blart: Mall Cop 2 gibi yapımlarında yer almıştır. Kevin James bu filmde ise kasabanın polis merkezinde çalışan Sgt. Steve Downey karakterini canladırmaktadır.

hubienin cadilar bayrami steve

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.