Safir Kadranıyla Sanki Rolex: Huawei Watch GT2 Pro İnceleme

Huawei’nin Watch GT2 Pro akıllı saatinin özelliklerini sizler için inceledik. İşte Huawei Watch GT2 Pro’nun incelemesi.
Safir Kadranıyla Sanki Rolex: Huawei Watch GT2 Pro İnceleme

Kusursuz çerçevesi ve üst seviye özellikleriyle kullanıcıları kendisine hayran bırakan Huawei Watch GT2 Pro, uzun süreli kullanım sunan özel bataryası sayesinde kullanıcıların beğenisini toplamaktadır. Değiştirilebilir kayışları ve klasik görüntüsünün yanında oldukça şık bir hava yaratan cihaz, tüm gözlerin üstünüzde olmasını sağlar.

Huawei Watch GT2 Pro Özellikleri

Boyut46.7 x 46.7 x 11.4 mm
Ekran1.39 inç
Ağırlık52 gr
Çözünürlük454 x 454, 326 PPI
Batarya455 mAh
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
Watch Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Watch GT2 Pro

1. 1.39 inç boyutunda olan AMOLED teknolojili dokunmatik özellikli ekranı 454 x 454 piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. 326 PPI piksel yoğunluğu ve 16 milyon renk sayısı bulunan ekranı tüm gün boyunca açık kalmaktadır. Şık görüntüsüyle birlikte ve kusursuz işlem özelliği sunan Huawei Watch GT2 Pro, kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte geliştirilmiştir.

İşte Huawei Watch GT2 Pro ile ilgili tüm detaylar;

Huawei Watch GT2 Pro Tasarımı

Huawei Watch GT2 Pro

Titanyum malzeme ile üretilen çerçeve kısmı gri renge sahiptir. Kordon tarafında zevkinize göre seçebileceğiniz kahverengi ve siyah renkleri mevcuttur. Titanyum malzeme sayesinde saatin çerçevesinin oldukça sağlam olduğunu söyleyebiliriz.

Kolunuzu havaya kaldırarak günün ne zaman başlayıp veya biteceğini Huawei Watch GT2 Pro ile rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Modelin içerisinde yer alan 200’den fazla ara yüz görüntüsünden dilediğinizi seçerek saatinizi kullanabilirsiniz.

Huawei Watch GT2 Pro Kullanımı

Huawei Watch GT2 Pro

Huawei Watch GT2 Pro’nun en önemli özelliklerinden biri olan spor modu, yaptığınız hareketi otomatik bir şekilde algılayarak verilerinizi size göstermektedir. Saatte 100’den fazla spor modu bulunmaktadır.

Yorucu antreman hareketleri yaparken VO2Max bileğinizi yukarı kaldırarak kolayca değerlerinizi görebilirsiniz. Vücudunuza göre önerilen aerobik ve anaerobik egzersizler sizi uzun zamanda daha iyi hissettirecektir. Gittiğiniz yolu hafızasına kaydederek Huawei Watch GT2 Pro, dönüş yolunuzu kendisi otomatik olarak ayarlamaktadır.

GT2 Pro, sahip olduğu rakım barometresi sayesinde hava basıncını en iyi şekilde hesaplayarak hava değişimlerini önceden tahmin edebilmektedir. Böylelikle dış ortamlarda yapacağınız aktiviteler için önlem alabilirsiniz.

Huawei Watch GT2 Pro Sağlık ve Spor Özellikleri

Huawei Watch GT2 Pro

Sağlık tarafında önemli özellikleri bulunan GT2 Pro, 24 saat boyunca nabız takibi yaparak anormal durumlarda size haber vermektedir. Sadece bununla kalmayarak stres seviyenizi, uyku düzeninizi ve kanınızdaki oksijen seviyesini ölçebilmektedir. Yapmak istediğiniz egzersiz ve antrenmanlar için program oluşturmak, zaman tutmak ya da size uygun antrenmanı bulabilmek için de yine Huawei GT2 Pro'yu kullanabilirsiniz.

Huawei Watch GT2 Pro Batarya ve Hafıza

Huawei Watch GT2 Pro

2 haftalık uzun pil ömrü ile Huawei Watch GT2 Pro, her an yanınızda. Sadece 5 dakikalık hızlı şarj yaparak 10 saat boyunca kullanabilirsiniz. Şarj cihazı olmadığı durumlarda telefonunuzdan ters şarj yaparak dolum yapabilirsiniz.

500 şarkıya kadar destek veren Huawei, istediğiniz şarkıya telefonunuza dokunmadan erişebilmenizi sağlamaktadır. Gelen aramaları saatiniz üzerinden kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz telefonunuzda olan bir fotoğrafı Huawei Share OneHop kullanarak saatinize aktarabilirsiniz. Aynı zamanda uzaktan fotoğraf çekim özelliği mevcuttur.

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
GT2 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei GT2 Pro Kullanıcı Yorumları

Huawei GT2 Pro

👤 *** ***: Android mi9T telefonumda kullanmak üzere aldım. Kurulumda bir yere kadar kendim geldim, kimlik girişini yapamayıp, Huawei desteği aradım. Çok ilglilendiler ve wifi kapalıyken kimlik girişi yaptık ve nihayet cihaz çalıştı. Böyle sorun olursa Huawei desteği arayın. Şarjı 1 günde %4-5 gibi yiyor. Genelde memnunum. Kutudan siyah silikon kordon ile, mıknatıslı şarj kablosu çıktı. Kasa, kordon, ekran kalitesi çok iyi.

👤 *** ***: Harika. Gerçekten başka marka aramanıza gerek yok. Tasarım fonksiyonellik hepsi bir arada. Günlük konuşmalarımı saatim üzerinden yapabiliyorum. Ses kalitesi tatmin edici. Mp3 çalması bir harika. İphone ile birlikte kullanıyorum. Şarjı bitmiyor diyebilirim. Anlık bildirimlerin hepsini okunaklı gösteriyor. Yanında gelen kablosuz şarj standı için huawei e gerçekten minnettarım. Hem telefonumu hem saatimi kendi şarj aletine gerek kalmadan hediye stantla şarj edebiliyorum.

👤 *** ***: Ortalama 2 aydır kullanmakta olduğum ürün. Saat gayet şık ve güzel kahverengi olarak tanımlanan renk tamda istediğim gibi. Saat hem spor hem de klasik giyim için gayet uygun deri kayış tercih etme sebebim de klasiğe daha yakın olması. Spor kullanmak isteyen arkadaşlar eğer hali hazırda bu saati silikon kordonlu satın alacaklarsa bir tavsiyem var, akıllı saatler de deri kordonlar daha zor bulunuyor ki bu renk (kahverengimsi gri:) daha zor. Silikon kordonu bulmak çok zor değil, yani deri kordonu(kahverengi) tercih edip ek olarak kasa mm uyumlu herhangi bir silikon kordon siparişi verebilirsiniz. Ben sağlamlığı ve rengi dikkatimi çektiği için bu ürünü satın aldım ve birde pil süresi tabi. İnanın ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum çok rahat min.12 - max.14 gün gitmektedir. Ayrıca Huawei Türkiye'ye hediyesi için teşekkür ederim.

👤 *** ***: Harika bir ürün. Şık tasarımı ile birlikte kullanımı kolay ve kurulumu çok hızlı oldu. Marka almak isteyenlerin 1. Sıraya yazması gerekir diye düşünüyorum.

👤 *** ***: Çok fazla saat inceledim en son bu üründe karar kıldım. Hem şarj süresi hem malzeme kalitesi ve kolda duruşu ile bu segmentte alınacak tek ürün bence. Telefon olarak Samsung A50 kullanıyorum. Eşleştirmeyi çok rahat yaptım. Bildirim gelmesinde bir sorun yok. İçerisindeki spor ve sağlık uygulamaları gayet stabil ve detaylı sonuçlar veriyor. Telefon görüşmesini henüz denemedim o konuda bir yorum yapamayacağım.

👤 *** ***: Siparişim 2 günde sağlam şekilde bana ulaştı bunun için teşekkür ediyorum. Gayet kaliteli ve şık bir saat çok beğendim. Kutudan %63 şarj ile çıktı benim kullanımıma göre 7 8 gün götürdü. Belli ki tam şarj ile uzun bir süre idare edecek. Yurtdışından saatime uygun metal kordon siparişi verdim. Bu haliyle de çok şık oldu. Düşünenlere fikir vermesi için fotoğraflarını paylaşıyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Saat ModeliHonor Magic Watch 2 İnceleme
Huawei Watch Fit 2 İncelemeSamsung Galaxy Watch Yorumları
Apple Watch Series 8 YorumlarıApple Watch Ultra Özellikleri
Samsung Galaxy Watch 4 ÖzellikleriSamsung Galaxy Watch 5 Pro İnceleme
Xiaomi Mi Watch KullananlarHuawei Watch GT 2 Yorumları
Huawei Watch Gt 3 İncelemeApple Watch Nike Seri 7 Özellikleri
Apple Watch SE YorumlarıGarmin Fenix 6x Pro Kullananlar
Apple Watch Seri 7 Kullananlar

Huawei'nin en iyi akıllı saat modellerinden olan GT2 Pro hakkında merak edilen soruları yanıtladık.

Huawei Watch GT 2 Pro hangi telefonlarla uyumlu?

GT2 Pro akıllı saat modeli, iOS ve Android bütün telefonlara uyum sağlamaktadır.

Huawei Watch GT 2 Pro kac mm?

1.39 inç ekran boyutuna sahip olan ürün, 46 mm'dir.

Huawei GT2 Pro GPS var mı?

Evet, Huawei akıllı saatte GPS bulunmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.