Huawei Watch GT 2 Fiyatı ve Özellikleri | Genel Bakış

Yepyeni teknolojisi ve şık tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakan Huawei Watch GT 2'nin özelliklerini inceledik...
Huawei Watch GT 2 Fiyatı ve Özellikleri | Genel Bakış

Huawei, zindelik konusuna odaklanan başka bir smartwatch tasarımıyla geri döndü. İnce, güzel ve güçlü tasarıma sahip Huawei Watch GT 2 hem görünüm hem de donanımsal özellikleriyle teknoloji meraklılarını büyülemeyi başarıyor. Huawei'nin bir önceki akıllı saati "Watch GT" modelinin tüm özelliklerine sahip olan yeni akıllı saat, gelişmiş teknolojisi ve birbirinden farklı özellikleriyle adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Bu yazımızda Huawei Watch GT 2 hakkında merak edilenleri inceledik.

Huawei Watch GT 2 Özellikleri

Sesli GörüşmeVar
Asım SayarVar
Kalp Atış Hızı ÖlçümüVar
KameraYok
Uyku TakibiVar
GpsVar

 

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Akıllı
Saat Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Watch GT 2 Akıllı Saat

Huawei Watch GT 2 Akıllı Saat, klasik saat görüntüsünden hoşlananlar için kusursuz bir tercih olacaktır. Şık kordonu ve son teknoloji özellikleri sayesinde günlük yaşantınızı kolaylaştırmak için geliştirilmiştir. Sağlık ve günlük yaşam özelliklerinin yanında meşgul olduğunuz durumlarda telefonunuzu elinize almadan görüşme yapmanızı da sağlar

İşte Çinli teknoloji devinin yeni ürünü Watch GT 2 özellikleri ve inceleme;

Huawei Watch GT 2 Tasarımı

Huawei Watch GT 2 İnceleme

Huawei Watch GT 2 kullanıcılarına, 46 mm ve 42 mm olmak üzere 2 farklı boyut seçeneği sunmaktadır. Huawei Watch GT 2 46 mm modeli; 22 mm kayışa, 454 x 454 çözünürlüğe ve 1.39 inç AMOLED ekrana sahiptir. Hafif olma özelliği sayesinde uzun süreli kullanımlarda bileğinizde ağırlık hissi oluşturmaz. Şık ve klasik bir görünüme sahip olan saat, aynı zamanda kaliteli kordonlarıyla da dikkat çeker.

 

Huawei Watch GT 2 Batarya

Huawei Watch GT 2 İnceleme

Watch GT 2 akıllı saat modelinin en önemli özelliği pil ömrüdür. Huawei, kendi geliştirdiği giyilebilir çip Kirin A1 yongasıyla her iki modeli içinde iki haftaya kadar dayanan pil ömrü vaat etmektedir. Uzun süreli kullanıma sahip olduğu için sizleri asla yarı yolda bırakmaz. Verilen kullanım süresi, tam güç kullanım için geçerlidir. Güç tasarrufu modunda kullanımda verilen kullanım süresi uzayabilir.

Huawei Watch GT 2 Aktivite Takibi

Yeni Watch GT akıllı saat, 15 farklı spor aktivitesi takibi yapma özelliğiyle dikkat çekmektedir. Cihaz; GPS, GLONASS uydu konumlandırma sistemi, parkur izleme, pusula, 3D mesafe ölçümü, kalp atış hızı, kalori ve egzersiz süresini takip etme özelliğine sahiptir.

5ATM suya dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Huawei Watch GT 2, havuz ve deniz içerisindeki spor aktivitelerini izleme özelliğine sahiptir. Cihaz yüzme esnasında mesafe, yakılan kalori ve hızınızı ölçtüğü gibi aynı zamanda yüzünüzü de izleyebilmektedir.

Gündelik yaşamı kolaylaştıran Huawei Watch GT 2 modeli, e-posta ve sosyal medya uygulamalarından gelen bildirimleri desteklemektedir. Bu saat aynı zamanda hava durumu, alarm, zamanlayıcı, kronometre, telefonumu bul ve el feneri gibi diğer özellikleri de içerisinde barındırmaktadır.

Huawei Watch GT 2 Sağlık ve Spor

Huawei Watch GT 2 akıllı kol saati; adım sayınızı, yaktığınız kalori miktarını ve günlük aktivite yoğunluğunuzu ölçebilirsiniz.

Huawei Watch GT 2 modeli 5.1 Bluetooth desteğiyle güçlendirilmiştir. Cihaz ile telefon 150 metre uzaklıkta dahi arama yapabilir, müzik dinleyebilirsiniz.

10. Huawei, her iki model içinde kullanılabilir dahili depolama alanını arttırmıştır. Şimdi Huawei Watch GT 2 ile 500'e kadar MP3 müzik saklama imkanına sahipsiniz. Ayrıca her iki model de 10 dakika boyunca 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olarak tasarlanmıştır.

Huawei Watch GT 2 Bağlantı

Huawei Watch GT 2 İnceleme

Huawei telefonunuzdan Huawei sağlık uygulamasını indirin ya da bu uygulama hali hazırda varsa uygulamayı açın. Ardından, akıllı saat ekleme alanına gelerek Huawei Watch GT 2 cihazınızın adını seçin.

Bu süreç boyunca telefonunuz ve Huawei Watch GT 2 Akıllı Saatiniz birbirine yakın olmalıdır. Uygulama üzerinden cihazınızı seçtikten sonra cihaz eşleşme işlemi başlayacaktır. Bundan sonraki adımları Huawei Watch GT 2 saatinizde ve telefonunuzda verilen bilgilere göre gerçekleştirerek eşleşme işlemini başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Akıllı
Saat Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei Watch GT 2 Kullanıcı Yorumları

Huawei Watch GT 2

👤 *** ***: Ürün harika. 10 gündür kullanmaktayım. İos ile kullanıyorum. Apple music senkronize yok. Ben bunu bilerek aldım. Müzik sorun değil benim için. Spor için gerekli olan her şey mevcut. Fazlası var eksiği yok. Batarya 10 gün kullanıyorum. Ancak haftada 5 gün her gittigimde 3 saat spor yapıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Uyku takibi gayet guzel çalışıyor. İos ta çalışmıyor diyenlere inanmayın. 10 tane apple watch eder. 18 saat değil apple daki gibi 10-15 gun gidiyor pili. Kolumdan ne gece ne gündüz çıkartmıyorum. Çok ama çok memnunum. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

👤 *** ***: Garmin Fenix6 kullanıcısı olarak biraz daha renkli ekran ve uzun pil ömrü için bu modeli aldım.4 gündür kolumda, batarya %75 seviyesinde, büyük ihtimal 10-11 gün civarı gidecek. Tüm opsiyonlar açık, ekran capcanlı ama ekran camı yapısı nedeniyle çizilmeye yatkın duruyor. Samsung S10 Plus ile sorunsuzca eşleşti, aktivite uygulamaları detaylı. Şimdilik her şey yolunda.

👤 *** ***: Uzun uzun araştırma, inceleme, karar veremeyip tekrar tekrar araştırma :):) sonunda nihayet aldığım ve iyi ki de almışım dediğim bir ürün oldu gerçekten de. Aynı marka bir telefon ile kullanan birisi olarak yararlanamadığım bir özelliği yok. Tasarım çok şık. Ayrıca e2 modelinde yer alan SpO2 özelliği de aktif. Gelen aramaları rahatça cevaplıyorsunuz (arama da yapabiliyorsunuz) ve siz söyleyene kadar karşı taraf saatten konuştuğunuzu fark etmiyor. %60 şarj ile geldi, 3 gündür kolumda (ilk heves olduğu için devamlı karıştırıyorum) ve şimdiki şarj durumu %52. Ücretsiz bir çok kadran seçeneği var ve yenileri de gelmeye devam ediyor. Karantina dolayısı ile dışarıda egzersiz özelliklerini kullanamadım henüz. Bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürün, gerçekten de anlatıldığı kadar var.

👤 *** ***: Eşime hediye olarak aldım. Aşırı memnun mutlulukla kullanıyor. İstediği tüm özelliklerin bulunduğunu çok seri olduğunu ve şarjının uzun süre gittiğini söylüyor.

👤 *** ***: Ürün elime dün ulaştı. Biraz gecikmeli de olsa sorunsuz ulaştı kutu ve içerik güzel. Dünden beri kullanıyorum. Sesli görüşme kalitesi falan iyi. Bu fiyata alınabilecek çok güzel bir ürün. Kolda da çok şık duruyor.

👤 *** ***: Paketleme, teslim süresi, fiyat, taksit imkanı... Hepsi başarılı, Saatin kendisi efsane, benim gibi gt2 ile gt2e arasında kalanlar, saatin telefon görüşme ve müzik yükleme artısı var, evet gt2e nin spor görünümü daha güzel belki ama ekte resimlerini eklediğim, gt2 de kolda şık duruyor, tavsiye edilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En İyi Akıllı Saat ModeliHuawei Watch GT2 Pro Yorumları
Huawei Watch Fit 2 İncelemeHonor Magic Watch 2 Kullananlar
Apple Watch Series 8 KullananlarSamsung Galaxy Watch İnceleme
Samsung Galaxy Watch 4 YorumlarıApple Watch Ultra Kullanıcı Yorumları
Xiaomi Mi Watch ÖzellikleriSamsung Galaxy Watch 5 Pro İnceleme
Huawei Watch Gt 3 İncelemeApple Watch Nike Seri 7 Özellikleri
Apple Watch SE KullananlarGarmin Fenix 6x Pro İnceleme
Apple Watch Seri 7 İnceleme

Sıkça Sorulan Sorular

Huawei Watch GT 2 konuşma özelliği var mı?

Huawei Watch GT 2'nin üzerinde bulunan mikrofon ve hoparlör sayesinde konuşma yapılabilmektedir. Tek tuşla çağrı alıp, cevap verebileceğiniz GT 2'nin ses performansı da gayet yeterlidir.

Huawei Watch GT 2 su geçiriyor mu?

Huawei Watch GT 2'nin suya ve toza karşı son derce dayanıklı olduğu birçok testin ardından kanıtlanmıştır. Kullanıcı deneyimlerine göre de su geçirmeyen bu akıllı saat 50 metre derinliğe kadar basınca dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Huawei Watch GT 2'de GPS var mı?

Spor severlerin sıklıkla kullandığı ve açık hava sporlarında can dostunuz olan Huawei Watch GT 2'de GPS donanıma bulunmaktadır. Bu sayede rotanız bulunduğunuz yer ve katettiğiniz mesafe kayıt altına alınabilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum