En İyi 10 Huawei Telefon Modeli | 2024 Güncel Liste

Kamerasıyla ve tasarımlarıyla devrim yaratan Huawei'in telefonlarını inceleyerek en iyilerinden oluşan bir liste hazırladık.
En İyi 10 Huawei Telefon Modeli | 2024 Güncel Liste

Huawei Akıllı Telefon Modelleri

Huawei telefon fiyatları ne kadar? Sektördeki rekabet ortamının hat safhaya ulaştığı bu dönemde akıllı telefon devi Huawei, her bütçeye uygun telefon modelleriyle ön plana çıkıyor. Bu içeriğimizde Huawei'in en iyi telefonlarından oluşan bir liste hazırladık.

Huawei telefon tavsiyelerini verdiğimiz bu içeriğimizde her ihtiyacı karşılayabilen telefonları bir araya getirdik. Bu modelleri artı ve eksi yönlerine göre değerlendirerek bir sıralama hazırladık. Aynı zamanda bu sıralamayı hazırlarken teknik özelliklerinden ve yorumlarından da faydalandık. Hangi Huawei telefon öneriliyor? diye soruyorsanız.

En İyi Huawei Akıllı Telefon Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1Huawei P40 ProEkran Boyutu10/9.9
2Huawei Mate Xs5G Desteği10/9.6
3Huawei P40 LiteHızlı Şarj Desteği10/9.6
4Huawei P Smart ProYüksek İşlemci Hızı10/9.8
5Huawei P Smart 2021Şık Tasarım10/9.8
6Huawei P30 LiteEkran Çözünürlüğü10/9.9
7Huawei P Smart SKaliteli Çekim10/9.7
8Huawei Y9 PrimeDepolama10/9.8
9Huawei Y7Uygun Fiyat10/9.6
10Huawei Y5Batarya Kapasitesi10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Telefon Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Huawei Akıllı Telefon Tavsiyesi

İşte yeniden eskiye doğru sıralanmış en iyi Huawei akıllı telefon modelleri listesi...

1. Huawei P40 Pro

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P40 Pro
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek depolama kapasitesiBatarya kapasitesi
Yüksek ekran yenileme hızı

En iyi Huawei telefonları listelediğimiz içeriğimize P40 Pro ile başlıyoruz. Estetik ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Huawei P40 Pro, %90,58'lik ekran oranıyla benzersiz bir kullanım deneyimi sağlıyor. İnce çerçevesi sayesinde güzel bir görünüm sergileyen telefonda 5G desteği vardır. Bu sayede her an yüksek hızlarla işlerinizi halledebildiğiniz cihaz, 4200 mAh'lik bataryasıyla sizi asla yarı yolda bırakmayacak. Ayrıca 50 MP değerindeki kamerasıyla gördüğünüz her güzelliği ölümsüzleştirmenize imkan sağlayan cihaz, bu sayede profesyonel düzeyde fotoğraf çekebilmenize olanak sağlıyor.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,58 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 990 5G
Depolama256 GB
RAM8 GB
Batarya Kapasitesi4200 mAh
İşlemci Hızı2.86 GHz
Ekran Çözünürlüğü1200x2640 (FHD+) Piksel
Kamera50 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Hiç sorunsuz kullanabileceğiniz bir telefon. Kamera kalitesi ses kalitesi asla tartışılmaz. Dolby Atmos ses sitemi var içinde. Leica kamera var kamerasında. Profesyonel kamera ve profesyonel müzik sistemi bir arada. M**** K.

👤 P30'dan sonra P40 Pro'ya geçiş yaptım. İyi ki almışım dedim, kullanımı gayet kolay. Play Store'u aramıyorsunuz uygulama yüklerken. Uygulama yüklemesi gayet rahat. Gri rengi can alıcı. Bu kadar güzel beklemiyordum, mükemmel bir renk seçimi yapmışım. P30'a iyi derken P40 Pro hız ve kamera olarak çok üst bir seviyede. Tavsiye ederim, tek kelimeyle mükemmel. H*** K.

2. Huawei Mate Xs

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Mate XS
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
5G desteğiKablosuz şarj özelliğinin olmaması
Yüksek işlemci hızı

En iyi katlanabilir telefonlardan olan Huawei Mate Xs, yenilikçe tasarımıyla ve dayanıklı yapıdaki ekranıyla kullanıcıları tarafından çok sevilmiştir. FullView ekranı her ayrıntıyı nefes kesici derinlikle sunan telefonun güç düğmesi aynı zamanda parmak izi okuyucudur. Bu sayede güç düğmesine bastığınız zaman cihazınız anında açılır. Multi-window fonksiyonu sayesinde telefonunuzun ekranını ikiye ayırarak kullanabildiğiniz model, 5G destekli işlemcisiyle tüm işlerinizi daha önce görmediğiniz hızlarda yapacak.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,6 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 990 5G
Depolama512 GB
RAM8 GB
Batarya Kapasitesi4500 mAh
İşlemci Hızı2.86 GHz
Ekran Çözünürlüğü1148x2480 (FHD+) Piksel
Kamera40 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Tanıtıldığından beri babamdan almasını istiyordum. Nihayet aldık. Telefon çok güzel, PUBG oynatıyor. Gözünüz kapalı alın derim. Barış K.

👤 Çok güzel, harika bir telefon. Bu fiyatı verebilecek herkese tavsiye ederim. Kartal G.

3. Huawei P40 Lite

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P40 Lite
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
40 W hızlı şarj desteği5G desteğinin olmaması
Kaliteli çekim yapabilmesi

Dört tarafı kavisli camdan tasarlanan ve oldukça güzel bir görüntüsü olan Huawei P40 Lite, 6,4 inç boyutunda çizilmeye dayanıklı ekrana sahiptir. İnce ve hafif yapısıyla takdir edilen telefon, tek elle kullanım için ideal ölçülerde tasarlanmıştır. Ekranın içine konumlandırılmış kamerasıyla en geniş ekran gövde oranını sunan cihazın arka panelinde dörtlü kamera bulunmaktadır. Bu kameralar sayesinde benzersiz fotoğraflar çekebildiğiniz model, orta segmentteki en iyi telefonlardan birisidir.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,4 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 810
Depolama128 GB
RAM6 GB
Batarya Kapasitesi4200 mAh
İşlemci Hızı2.27 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2310 (FHD+) Piksel
Kamera48 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 İlk kardeşime almıştık. Çok beğenince anneme de aldık. İkisi de çok memnun. Özellikle batarya konusunda efsane bir telefon. Şarj konusunda sıkıntı çekenlere öneririm. Kısa sürede şarj olup uzun süre gidiyor. Kamerası fena değil yeterli. Hızlı bir telefon. Kargo paketlemesi korumalı ve sağlam geldi. Teşekkürler. Ş**** K.

👤 En çok satan marka. Tasarım ve yazılım açısından sorun yaşanmıyor. Kendi App'i ve farklı uygulamalar ile istenilen uygulamaların hepsi çalışıyor. Ö**** A.

4. Huawei P Smart Pro

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P Smart Pro
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kaliteli çekim yapabilmesiHızlı şarj özelliğinin olmaması
Yüksek işlemci hızı

Huawei telefon tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize P Smart Pro ile devam ediyoruz. %91 ekran gövde oranıyla benzersiz görünüm sağlayan Huawei P Smart Pro, yüksek parlaklığı sayesinde yoğun ışıklı ortamlarda dahi kusursuz görüntülenme sağlıyor. Ele yapışan yapısı sayesinde kullanım sırasında pratik deneyim sağlayan telefon, 128 GB'lık geniş depolama alanına sahiptir. 4000 mAh'lik bataryası sayesinde uzun süreli kullanımlar için ideal olan cihaz, üstün performansıyla tüm işlerinizi en kısa sürede halledecek.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,59 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 710F
Depolama128 GB
RAM6 GB
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşlemci Hızı2.2 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2340 (FHD+) Piksel
Kamera48 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Teknolojik ürün olduğu için çok tereddüt etmiştim ama o kadar güzel bir şekilde elime ulaştı ki, bunun için çok teşekkür ederim. Hem çok güzel paketlenmişti hem de sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Çok teşekkürler. E*** A.

👤 Satıcı ürünü son derece düzgün şekilde paketleyip, oldukça hızlı şekilde bana ulaştırdı. Çok teşekkür ederim. Kaliteli, orijinal cihaz. M**** M.

5. Huawei P Smart 2021

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P Samart
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hızlı şarj özelliğiOptik görüntü sabitleyicinin olmaması
Şık tasarım

Zarif tasarımıyla ve kavisli kenarlarıyla rahat kullanım deneyimi yaşatan Huawei P Smart 2021, güç düğmesinde parmak izi okuma özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde telefonunuzu kullanmak için güç düğmesine bastığınızda ekran da otomatik olarak açılır. 5000 mAh'lik bataryasıyla uzun bir süre kullanabileceğiniz telefon, yalnızca 10 dakikalık şarjla 2 saat boyunca video izleme olanağı sunmaktadır. Bu sayede gittiğiniz hiçbir yerde yarı yolda kalmazsınız.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,67 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 710A
Depolama128 GB
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi5000 mAh
İşlemci Hızı2.0 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2400 (FHD+) Piksel
Kamera48 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Sipariş verdikten 4 gün sonra elimize ulaştı (karantina dönemi için epey hızlı). Google Play sorununu 12 yaşında oğlum halletti. Kendimde Huawei kullanıyorum gayet memnunuz. Y**** D.

👤 Ürün çok, güzel çok kısa zamanda elime ulaştı. Ürün Android değil ama benim istediğim gibi olduğu için benim için sorun oluşturmadı. Almak isteyenler bu durumu göz önünde bulundurarak alsın. M**** A.

6. Huawei P30 Lite

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P30 Lite
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kaliteli çekim yapabilmesi5G desteğinin olmaması
Ekran çözünürlüğünün yüksek olması

Sadece 7.4 mm kalınlığında ve 159 gramlık ağırlığında olan bu telefon, kullanım sırasında büyük konfor sağlıyor. Dikey olarak konumlandırılmış üçlü kamerasıyla canlı ve net fotoğraflar çekmenizi sağlayacak olan Huawei P30 Lite, 3340 mAh'lik bataryasıyla günlük kullanımda sizi yarı yolda bırakmayacak. Ayrıca cihazın yapay zeka tabanlı işletim sistemi hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de pil ömrünü uzatıyor.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,15 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 710
Depolama64/128 GB
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi3340 mAh
İşlemci Hızı2.2 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2312 (FHD+) Piksel
Kamera24/48 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 IPhone 6 sonrası aldığım bu telefon ilk başlarda biraz büyük ekran gibi gelmiş olsa da yaklaşık 2 yıldır memnuniyetle kullandığım bir telefon. Halen şarjı 2 gün kadar gidiyor. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Özellikle kamerası çok iyi. Aldığım dönem ben Samsung A50 ile kıyaslayıp bunda karar kılmıştım. O**** D.

👤 Bu fiyata çok memnun kaldığımız bir telefon oldu. Kadınlar ve kibar telefon isteyen erkekler için ideal. Google Play Store olması da iyi bence. Tavsiye ederim. E***** B.

7. Huawei P Smart S

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P Smart S
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek batarya kapasitesiHızlı şarj özelliğinin olmaması
Kaliteli çekim yapabilmesi

En iyi Huawei telefonları listelediğimiz içeriğimize çok tercih edilen P Smart S'i almasak olmazdı. 6,21 inç'lik ekranı ve ince yapısıyla bir telefondan fazlasını vadeden Huawei P Smart S, 3400 mAh'lik bataryasıyla yoğun günleri bile çıkartabilmektedir. Birbirinden güzel ve sanatsal portreler için yapay zeka teknolojisini kullanan telefon, çektiğiniz fotoğrafları optimize eder. Ayrıca göz konforu moduna sahip olan cihaz, bu özellik sayesinde mavi ışıkları filtreleyerek sağlığınızı korur.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,3 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 710F
Depolama128 GB
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşlemci Hızı2.2 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2400 (FHD+) Piksel
Kamera48 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Telefon orta halli kullanıcılar için ideal. Valideye aldık. Kendisi memnun, hala kullanıyor. Ahım şahım bir şey beklemek yersiz, kendisi ne veriyorsa onu alırsınız. T**** Ç.

👤 Cihaz eski fiyatına göre çok iyi. Kamerası güzel fakat her ortamda değil. Hızı mükemmel, donma kasma yok. Batarya 2 gün gidiyor, yoğun kullanımda 1 gün falan. Tavsiye ederim. E**** T.

8. Huawei Y9 Prime

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Y9 Prime
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Piksel yoğunluğunun yüksek olmasıKamerasının yeterince iyi olmaması
Yüksek batarya kapasitesi

Özenle dizayn edilmesi sayesinde ışık altında en ince detayları bile görebildiğiniz Huawei Y9 Prime 2019, ultra geniş ekranıyla çok sevilmektedir. 8,8 mm kalınlığı ve 196,8 gram ağırlığıyla konforlu bir kullanım sunan telefon, 16 milyon renk gösterebilen LTPS LCD ekrana sahiptir. Bu ekran sayesinde fotoğraf ve videolar gerçeğe en yakın renklerle karşınızda olur.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6,59 inç
Yonga SetiHuawei Kirin 710F
Depolama128 GB
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşlemci Hızı2.2 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2340 (FHD+) Piksel
Kamera16 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Halihazırda kullandığım bir telefon. Memnun olduğum için ikincisini aldım. Tek eksi tarafı selfie kamerası pop-up ve zamanla toz gibi maddelerden dolayı açılmada sıkıntı oluyor. M**** G.

👤 Çok özenli bir paketleme ile geldi, koruyucu tüm önlemler düşünülmüş. 2 gün içinde elime sorunsuz ulaştı. Cihaz beklentilerimin üzerinde bir performansa sahip. Çekinmeden alabilirsiniz. F**** E.

9. Huawei Y7

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Y7
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatlı olmasıKamerasının yeterince iyi olmaması

Damla çentikli çerçevesiz ekranıyla kullanım deneyiminizi arttıran Huawei Y7, işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 450'yi kullanmaktadır. Bu işlemci sayesinde telefonunuz hangi işlemi yaparsanız yapın donmaz veya kasmaz. Ayrıca telefonun 13 MP değerindeki yapay zeka destekli kamerası 500'den fazla sahneyi tanıyarak sizin için en uygun olanı seçiyor. Bu sayede cihaz, profesyonel derecede iyi çekimler yapmanızı sağlıyor.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu6.15 inç
Yonga SetiQualcomm Snapdragon 450
Depolama32 GB
RAM3 GB
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşlemci Hızı1.8 GHz
Ekran Çözünürlüğü720x1520 (HD+) Piksel
Kamera13 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Tam bir fiyat performans telefonu. Çok memnunum. Şarjı 2 gün gidiyor. Bir telefonda olması gereken her şey var. Bugünden sonra Huawei'den şaşmam. Kadir G.

👤 Kargo sorunsuz ve güvenle elimize ulaştı. Rengi çok güzel. Paketten şarj aleti ve telefon çıkıyor. Kulaklık da eklense güzel olur. Şimdilik gayet iyi şarj performansı var. H**** B.

10. Huawei Y5

Huawei telefon

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei Y5
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek fiyat/performans oranıDüşük batarya kapasitesi
256 GB hafıza kartı desteği

Huawei telefon tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimizi Y5 modeli ile bitiriyoruz. Günlük yaşamınızda ve iş hayatınızda bir numaralı yardımcınız olacak olan Huawei Y5, ergonomik bir dizayna sahiptir. 16 GB depolama alanıyla ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan telefon, 13 MP kamerasıyla fotoğraf çekme ihtiyacınızı karşılayacak kapasitededir. Ayrıca cihazın 2.0 GHz'lik işlemcisi sayesinde tüm işlerinizi yavaşlama ve donma olmadan halledebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu5,9 inç
Yonga SetiHiSilicon Kirin 659
Depolama64 GB
RAM4 GB
Batarya Kapasitesi3340 mAh
İşlemci Hızı2.36 GHz
Ekran Çözünürlüğü1080x2160 (FHD+) Piksel
Kamera16 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Babama almıştım. Açıkçası sağlam çıkar mı, o olur mu gibi sorularla aldım. Ama memnunum. Satıcı güzel kargolamıştı. Teşekkürler. Özellikle yaşlılara kolay olan ve uygun fiyatlı bir ürün. M**** P.

👤 Şirketimiz için aldık. Fiyat performans olarak iyi bir telefon. Bir gün sonra kargoya verildi ve ikinci gün elimize geçti. E**** S.


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Xiaomi TelefonlarSamsung Telefonlar

Huawei Telefonlar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tasarladığı telefonlarla kullanıcısının gönlünde taht kuran Huawei, her cihazının arkasında duran bir markadır. Bu kısımda sizin için bu marka hakkında çokça sorulan sorulara değindik. İşte Huawei telefonlar hakkında sıkça sorulan sorular (SSS).

Huawei telefon fiyatları nedir?

Huawei her segmentte telefon üreten firmadır. Bir genelleme yapacak olursak Huawei telefon modellerinin 1500 TL ile 30.000 TL arasında Fiyatının olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei nasıl bir telefon?

Huawei markasının cihazları, kullanıcısına güven veren ve çoğu kişinin memnun kaldığı telefonlardır. Özellikle kamera konusunda devrim yapan marka, bu özelliğiyle sebebiyle çok tercih edilmektedir.

Huawei telefon hangi ülkenin?

Huawei markası Çin'in Shenzen şehrinde kurulan çok uluslu bir teknoloji firmasıdır. Yani Huawei ne malı diye soruyorsak Çin malı diyebiliriz.

Huawei'in katlanabilir telefonu hangisi?

Huawei'in katlanabilir telefonu 2020 yılının Şubat ayında çıkan Huawei Mate Xs'dir. Şık tasarımıyla ve üstün performansıyla kullanıcılarını memnun eden telefonun incelemesine yukarıda değindik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.