Huawei Sound X Hakkında Merak Edilenler

Huawei ve Devialet işbirliğiyle ortaya koyulan ve şık tasarımıyla dikkat çeken akıllı hoparlör Huawei Sound X tanıtıldı. İşte Huawei Sound X hakkında bilinmesi gerekenler ve tüm merak edilenler...
Huawei Sound X Hakkında Merak Edilenler

Huawei’den Üretilmiş En Şık Akıllı Hoparlör: Huawei Sound X 

Devialet imzalı modeliyle Huawei markası, Huawei MatePad Pro Android tabletteki başarısının ardından heyecan verici tasarımıyla akıllı hoparlörü Huawei Sound X’i tanıttı. Bu içeriğimizde meraklılarına özel Huawei’in dünyanın en gelişmiş ve güçlü bluetooth hoparlör sistemlerini üreten Fransa merkezli Devialet ile birlikte ürettiği Huawei Sound X’i inceleyeceğiz. 

1. Özellikle Phantom serisi hoparlörlerde başarılı olan Devialet, Huawei Sound X modelinde ses açısından özel ve yenilikçi bir çalışma uygulamıştır. 

uretilmis-en-sik-akilli-hoparlor-huawei-sound-x .jpg


2. Şık tasarımıyla göze çarpan Huawei Sound X, silindirik bir şekle sahiptir ve 360 derece ses verebilmektedir. 

360-derece-ses.jpg


3. Hi-Res sertifikasına sahip ilk akıllı hoparlör olma ünvanını elinde bulunduran Huawei Sound X’in üzerinde renkli bir dokunmatik kontrol paneli bulunuyor. 

hi-res-sertifikasina-sahip-ilk-akilli-hoparlor.jpg


4. Huawei Sound X modelinin yan taraflarında toplam 60W gücünde iki adet 3,5 inç subwoofer’a özel açıklıklar yer alıyor. 

huawei-sound-x-modeli.jpg


5. Özellikle bass konusunda iddialı Huawei Sound X modelinde sesli asistan desteği de bulunmaktadır. Ayrıca bu modelde en yüksek ses seviyesinde bile ses kalitesinin bozulmadığı defalarca test edilip onaylanmıştır. 

sesli-asistan-destegi.jpg


6. Devialet ile işbirliği halinde tasarlanan Huawei Sound X, toplam altı adet mikrofon ile ortama özel ses ayarlamaları yapabilmektedir. 

devialet.jpg


7. Gücünü 1.5 GHz MediaTek MT8518 işlemciden ve 512 MB RAM’den alan 8 GB dahili depolamalı Huawei Sound X, kolay eşleştirme için NFC desteği de sunuyor.

nfc-destegi.jpg


8. Toplamda 3,5 kilogram ağırlığa sahip şık akıllı hoparlör, 2 adet subwoofer’a ek olarak altı adet 1,5 inç 8W normal hoparlör ile donatılmıştır. 

subwoofer.jpg


9. 8 Aralık tarihi itibariyle ön siparişleri başlatılacak Huawei Sound X modelinin açıklanan satış fiyatı 284 dolar seviyesindedir. 

huawei-sound-x-modelinin-aciklanan-satis-fiyati.jpg

Önerilen İçerik; Huawei Watch GT 2 Özellikleri ve İnceleme

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.