Huawei P40 Lite Fiyatı & Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni akıllı telefonu Huawei P40 Lite’ı detaylıca inceledik. İşte Huawei P40’Lite’nin fiyatı, özellikleri ve incelemesi…
Huawei P40 Lite Fiyatı & Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Huawei P 40 Lite

Çinli Teknoloji devi Huawei 2020 yılında akıllı telefon piyasasına yeni bir akıllı telefonunu daha ekledi. Yüksek teknolojik donanımlara sahip P40 serisinin orta segmentte rakipleriyle yarışacak olan modeli Huawei P40 Lite akıllı telefonu tüm detaylarıyla inceledik ve bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İşte Huawei’nin telefon dünyasına damgasını vuran akıllı telefon modeli Huawei P40 Lite hakkında bilinmesi gerekenler…

Teknik Özellikler
İşlemciHuawei Kirin 810
Ekran6.4 inç IPS LCD 1080x2310 (FHD+) Piksel
RAM6 GB RAM
Depolama128GB
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera16 MP
Batarya Kapasitesi4200 mAh
İşletim SistemiAndroid 10
Renk SeçenekleriPembe, Siyah, Yeşil
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P40
Lite Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Yeni bir cep telefonu almam gerekiyordu. Sürekli problem çıkaran telefonumdan bıkmıştım. Kaliteli ve yüksek performanslı bir telefona ihtiyacım vardı. Arkadaşım Huawei marka cep telefonun tam benlik olduğunu söyledi. İnternette biraz araştırma yaptım ve yeşil renk olanı tercih ettim. Kaliteli bir telefona sahip olmanın huzurunu yaşıyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Sedat Ş****.

👤 Eşim için iki hafta önce buradan sipariş ettiğim Huawei P40 Lite 128 GB dahili hafızalı bu ürün, ilk görüşte hem beni hem de eşimi son derece memnun etti. Asla kasama yapmıyor ve son derece yüksek performanslı. En yakın zamanda kendim için de sipariş edeceğim. Barış B*****.

İnceleme

1. Huawei P40 Lite akıllı telefon işlemci yongası olarak Huawei’nin akıllı telefonları için özel olarak ürettiği Huawei Kirin 810’u kullanacak. Ana işlemci özellikleri ise Dual-core 1.88 GHz ARm Cortex- A76 donanımlarına sahiptir.

Huawei P40 Lite İnceleme

2. 8 çekirdek ve 64-bit’lik işlem kapasitesine sahip olan Huawei P40 Lite 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesi ile üretilmiştir. Huawei P 40 Lite grafik işlemcisi olarak da Mali-G52 MP6’yı kullanmaktadır.

Huawei P40 Lite İnceleme

3. 16 MP’lik ön kamerası ile orta segmentte fark yaratan Huawei P40 Lite selfie kamerasından 1080p kalitede video çekebilmektedir.

Huawei P40 Lite İnceleme

4. Arka tarafında 4’lü kamera setiyle gelen Huawei P40 Lite’nin 48 MP ana kamera, 8 MP ekstra geniş açı kamerası, 2 MP Makro çekim kamerası ve 2 MP’lik derinlik algısı kameraları bulunmaktadır.

Huawei P40 Lite İnceleme

5. 6.4 inçlik geniş ekranlı Huawei P40 Lite IPS LCD ekran olup 1080x2310 FHD+ piksel görüntü kalitesi sunmaktadır. Çerçevesiz ekran tasarımına sahip olan Huawei P40 Lite’nin ön kamerası ekranın içine gömülü şekilde tasarlanmıştır.

Huawei P40 Lite İnceleme

6. % 83.26 ekran gövde oranı sunan Huawei P 40 Lite’nin 183 gramlık ağırlığının yanı sıra Pembe , Siyah ve Yeşil renk seçeneklerine sahip modelleri akıllı telefonun fiziksel özelliklerindendir.

Huawei P40 Lite İnceleme

7. Suya ve toza karşın herhangi bir dayanıklılığı söz konusu olmayan Huawei P 40 Lite’nin yüz tanıma, GPU Turbo ve parmak izi okuyucu gibi özellikleri bulunmaktadır. Huawei P 40 Lite telefonun yan tarafından parmak izi okumaktadır. Bluetooth 5.0 özelliğine sahip Huawei P 40 Lite nano sim kart çalıştırmaktadır.

Huawei P40 Lite İnceleme

8. 4200 mAh’lık gayet büyük bir bataryaya sahip olan Huawei P40 Lite’nin 40 W ‘lık hızlı şarj desteği ise bu telefonu rakiplerinden bir adım öne çıkarmıştır.

Huawei P40 Lite İnceleme

9. Android 10 işletim sistemi ile gelen Huawei P 40 Lite’nin kullanıcı ara yüzü ise Emotion UI olacaktır. Huawei P40 Lite’nin 5G desteği ise bulunmamaktadır.

Huawei P40 Lite İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Huawei Akıllı Telefon ÖnerileriHuawei P Smart S İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
P40 Lite Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Huawei P40 Lite nasıl bir telefon?

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Huawei P40 Lite orta segmentte yer alan ancak performansıyla adetagüç gösterisi yapan bir cihazdır. Tasarım olarak da rakipleriyle yarışan Huawei P40 Lite'ın en iyi özelliği ise Huawei Kirin 810 işlemci yongasıdır.

Huawei P40 Lite kamerası iyi mi?

Özellikle kayıpsız hiper zooma sahip olmasıyla övülen Huawei P40 Lite'ın kamerası gerçekten harikalar yaratabiliyor. 48 MP'lik kamerası ile ince detayları yakalayabilir, yakın çekimlerde üstün zoom teknolojisi sayesinde bozulmaları engelleyebilirsiniz.

Huawei P40 Lite hızlı şarj oluyor mu?

Huawei'nin en değer verdiği P serisi akıllı telefonlardan biri olan bu ürün 40 W değerinde hızlı şarj olmaktadır.

Huawei P40 Lite su geçiriyor mu?

Üstün teknik donanımlara ve tasarıma sahip olan Huawei P40 Lite'ın suya ve toza karşı herhangi bir dayanıklılığı bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.