Huawei P Smart S Fiyatı ve Özellikleri | Detaylı İncelemesi

Huawei'nin uygun fiyatlı en iyi telefonlarından biri olan P Smart S modelini detaylıca inceledik. İşte Huawei P Smart S'in teknik özellikleri ve fiyatı.
Huawei P Smart S Fiyatı ve Özellikleri | Detaylı İncelemesi

Huawei P Smart S

Orta segmentte alınabilecek en donanımlı akıllı telefonlardan biri olan Huawei P Smart S üstün tasarımı ve teknik özellikleri ile öne çıkıyor. Bu telefonu popüler yapan en iyi özelliği ise şüphesiz dayanıklı bataryasıdır. Uzun saatler boyunca kullanım süresi sunana Huawei P Smart S diğer özellikleriyle de komplike bir model olduğunu gösteriyor. Bu sebeple içeriğimizde uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz Huawei P Smart S'in detaylı incelemesine ve teknik özelliklerine yer verdik.

Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P
Smart S Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte fiyat performans cihazı olan Huawei P Smart S hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
İşlemciQuad-core 2.2 GHz ARM Cortex-A73
Ekran6.3 İnç 2400 x 1080 piksel çözünürlükte OLED tabanlı ekran
RAM4 GB
Depolama128 GB
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP
Ön Kamera16 MP
Batarya Kapasitesi4000 mAH
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriAçık Mavi, Siyah, Yeşil, Kristal

Kullanıcı Yorumları

👤 4000 pil değeri kesinlikle çok yüksek ve başarılı bir miktar. Oyun veya video sürecini uzun tutuyorsanız size kesinlikle yetecek bir değerdir. Elbette günlük olarak şarj olayı mecburi. Bu sadece bu telefona özgü değil, her akıllı telefon için şart. 128gb harika bir depolama miktarı hayli hayli yetiyor. İşlemci performansı asphalt gibi en zorlu oyunlarda bile bana mısın demeden çalışıyor. Bence hem oyuncu hem normal kullanıcı için harika bir seçim olur. Batuhan U*****.

👤 Ürün genel olarak iyi. Ekranı, dokunmatiği, ses kalitesi, bataryası, hızı. Kamerası fena değil. Kasa yapısı ve rengi güzel (gece siyahı). Kutudan kulaklık ve şeffaf silikon kılıfı çıkıyor. Ekran koruyucu üzerinde geliyor. Şarjı iki saatte falan doluyor. Banu N***.

👤 Huawei artık amiral telefonlar sınıfında telefon çıkaran bir marka sayılabilir gerçekten kaliteli dayanaklı telefonlar çıkarıyor ve bu da onlardan biri gerek 4 gb lık ramiyle gerek 48 mp lik kamerasıyla oldukça başarılı bir fiyat performans telefonu.Kullanırken kasma yapmıyor çok hızlı kullanımı rahat ve kolay gerçekten memnun kaldım. Fazıl S****.

1. Huawei yonga seti olarak özel ürettiği Huawei Kirin 710F modelini kullanmaktadır. İşlemci olarak Quad-core 2.2 GHz ARM Cortex-A73 modelini kullanan Huawei ek olarak 2 yardımcı işlemci ile Huawei P Smart S modeline performans yüklemiş durumda.

Huawei P Smart S İnceleme

2. İşlemci olarak 8 çekirdek ve 64 bit özelliklerine sahip olan Huawei P Smart S, 4 GB RAM ve 128 GB depolama ile kullanıcılara sunulmaktadır. Huawei Grafik işlemcisi olarak Mali-G51 MP4 modelini kullanmaktadır.

Huawei P Smart S İnceleme

3. Arka kısmında 3 kamera bulunduran Huawei P Smart S sırasıyla 48 MP + 8 MP + 2 MP çözünürlükleriyle dikkat çekiyor. Ön kamera ise 16 MP çözünürlüğüne sahip.

Huawei P Smart S İnceleme

4. Ekran boyutu 6.3 İnç olan Huawei P Smart S 2400 x 1080 piksel çözünürlük ve OLED tabanlı bir ekran ile kaliteli bir görüntü kullanıcılara sağlamaktadır. Ekran / Gövde oranı 82.65 % olan Huawei neredeyse çerçevesiz ekran ile öne çıkmaktadır. Ön kamera tasarımı ise ekrana gömülü şekilde tasarlanmıştır.

Huawei P Smart S İnceleme

5. Huawei P Smart S 163 gram ağırlığındadır. Renk seçimi olarak Açık Mavi, Siyah, Yeşil ve Kristal seçenekleriyle Huawei bu akıllı telefonunu satışa sundu.

Huawei P Smart S İnceleme

6. Huawei ekrana gömülü parmak izi gibi birçok özellik sunmaktadır. Bağlantı tipi olarak USB Type-C türünü kullanmaktadır. Günümüzde çoğu telefon suya ve toza dayanıklı iken Huawei P Smart S modelini dayanıklı hale getirmemiştir.

Huawei P Smart S İnceleme

7. 4000 mAH’lik pil gücüne sahip olan Huawei Lithium Polymer teknolojisini bataryasında kullanmıştır. Huawei P Smart S hızlı şarj ve kablosuz şarj özelliğini desteklememektedir.

Huawei P Smart S İnceleme

8. İşletim sistemi Android 10 olan Huawei P Smart S kullanıcı arayüzü olarak Emotion UI kullanmaktadır. Huawei bu modelde çift hat desteği sunmaktadır.

Huawei P Smart S İnceleme

9. Geçtiğimiz Haziran ayında satışa sunulan Huawe P Smart S ülkemizde 3200 Türk Lirası ile 3600 Türk Lirası arasında satışı yapılmaktadır.

Huawei P Smart S İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Huawei Mate 40 ProHuawei Mate 20 Pro
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei P
Smart S Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Huawei P Smart S Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Huawei P Smart S iyi bir telefon mu?

Huawei'nin ürettiği en iyi akıllı telefon modellerinden biri olan P Smart S modeli hem tasarımı hem de özellikleri bakımından uygun fiyata alınabilecek en iyi telefonlardandır.

Huawei P Smart S 2020 çift hatlı mı?

Android 10 işletim sistemi ve Emotion UI arayüze sahip olan Huawei P Smart S bu özellikleri ile çift hat sistemini desteklemektedir. Telefonun ise bazı modelleri çift hat lotuna sahipken bazıları ise sadece tek hat çalıştırıyor.

Huawei P Smart S'de Google var mı?

Huawei ve Google arasında oluşan gerilim sonucu Huawei P Smart S'de Gmail, Youtube, Google Maps ve Google gibi uygulamalar yoktur.

Huawei P Smart S'de parmak izi okuyucusu var mı?

Damla çentikli ekrana sahip olan Huawei P Smart S'in parmak izi okuyucusu ekranın içerisine gömülü olarak tasarlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum